maandag 18 januari 2010

Buitenmeubelen én accessoires voor zomer 2010

Tribù gaat voor strak en speels
Tribù, luxueus designmerk van buitenmeubelen, belooft weer een zonnige zomer in 2010. Niet alleen is er de nieuwe collectie Mirthe – strak en speels –, ook brengt Tribù een nieuwe lijn accessoires op de markt. Een witte fakkel? Een stijlvolle buitendouche? Of een verfrissende koeler voor je favoriete drankjes? Met Tribù zit je niet langer verlegen om je terras of tuin smaakvol in te richten.

Nieuw: Mirthe, minimalisme met speelse twist
De nieuwe collectie combineert het vertrouwde Tribù-design – puur, zuivere lijnen, tijdloos – met een speels accent. Resultaat is minimalisme met een eigenzinnige twist: verrassende buitenmeubelen die strak ogen, vooral met de nieuwe kleuren voor de kussens, lila en violet.

Fabiaan Van Severen tekende het ontwerp uit. Hij koos bewust voor aluminium: stevig, licht, volledig recycleerbaar en ideaal voor buiten. Het vanzelfsprekende design – fris maar doordacht, hedendaags maar universeel – leent zich even goed voor gebruik binnen. De uitstraling van de bank en tafel is dan ook vriendelijk en speels, de rondingen maken het ontwerp heel comfortabel. Lees meer