woensdag 14 april 2010

Nieuwe zijde-collectie The Chesterfield Brand groot succes

Sinds kort levert de Chesterfield Brand zijn bekende leren Chesterfield meubelcollectie ook in 100% handgeweven natuurzijde. Vorige maand presenteerde het merk de nieuwe lijn op de internationale vakbeurs voor woninginrichting in Keulen.

Hoewel de overstap van leer naar zijde gedurfd is, viel de eigenwijze variant op het bekende gecapitonneerde design zowel bij bezoekers als critici in de smaak. In de hedendaagse wooncultuur spelen natuurlijke materialen een grote rol. Een Chesterfield collectie uitgevoerd in 100% handgeweven natuurzijde past binnen de huidige eco-trend. Daarnaast is de zijde, door haar vier lagen, ijzersterk en gemakkelijk schoon te houden, verklaart Jodi Hoogeveen namens de fabrikant van The Chesterfield Brand.

Dat het meubelmerk durft te experimenteren met het statische karakter van de Chesterfield stijl viel al eerder op. Als enige aanbieder introduceerde het merk vorig seizoen zijn authentieke Chesterfield collectie in sprekende leefkleuren zoals zilver, paars en lime. Daarnaast  brengt het meubelmerk een lijn onder de naam Chesterfield Diamonds, dat de typische leren knoop vervangt door Swarovski stenen. Door te focussen op productontwikkeling onderscheiden wij ons van andere Chesterfield aanbieders. Wij streven naar een eigentijdse benadering van het bekende upperclass design en willen daarin het voortouw nemen en behouden, aldus Hoogeveen.

De nieuwe Chesterfield zijde-collectie is verkrijgbaar in twaalf kleuren. Geïnspireerd op de schatten van moeder aarde en in lijn van dit rijke natuurproduct spelen aarde- en natuurtinten de hoofdrol. De Chesterfield Silk collectie is te bekijken en te bestellen bij een van de tien Chesterfield Showrooms in Nederland. Prijzen vanaf euro 692,-. Voor meer informatie: www.Chesterfieldshowroom.nl