donderdag 12 augustus 2010

Auping introduceert boxspring Boxton

Een complete boxspringcombinatie die je zelf kan upgraden

Auping introduceert deze zomer de nieuwe boxspringset Boxton. De Boxton is een complete en stijlvolle boxspringcombinatie die gemakkelijk is aan te passen aan de wensen van de consument. Het bed combineert Nederlandse kwaliteit met een internationale uitstraling. De Boxton is vanaf medio augustus 2010 beschikbaar.

ventilatie en drukverlaging
De boxspringset Boxton is een comfortabele combinatie waar je heerlijk en stijlvol in kunt slapen. De AVS boxsprings, de matrassen en het hoofdbord zijn volledig gestoffeerd. Dit zorgt niet alleen voor een klassieke look, maar doet ook aanvoelen als een kussentje onder het lichaam. De consument kan kiezen tussen matrassen met een soepele en een stevige hardheid. Daarnaast zorgen de DPPS pocketveren, die zijn afgedekt met een drukverdelend schuim, voor een optimale drukverdeling van het lichaam.

Voor een goede nachtrust zijn ventilatie en verkoeling onmisbaar. Daarom is de Boxton opgebouwd uit diverse ventilerende materialen. Zo heeft de boxspring een spiraalbodem en is de matras voorzien van 3D-materialen en een ventilatiebodem. Met een toplaag van latex, zorgt de topper voor een extra stukje comfort.