dinsdag 10 augustus 2010

Witter dan wit Blanco Zeus Extreme

Cosentino®, wereldwijd marktleider op het gebied van productie en distributie van oppervlakken in kwarts, natuursteen en gerecyclede materialen, introduceert binnen de Silestone® collectie een nieuw wit oppervlak onder de naam Blanco Zeus Extreme. Witter dan Blanco Zeus Extreme is er niet. Wit, zonder dat het koud aanvoelt in letterlijke en figuurlijke zin van het woord. Puur, helder, strak, hygiënisch en vriendelijk zijn dè kenmerken van dit multi toepasbare oppervlak.

Dankzij het design en de functionele eigenschappen is dit product toepasbaar als: keukenwerkblad, badkameroppervlak, trap, vloer, scheidingspaneel, achterwand, toonbank, vensterbank en andere interieurwerken.

Blanco Zeus Extreme valt binnen het Silestone® programma en beschikt over opmerkelijke fysieke en mechanische eigenschappen en over een exclusieve antibacteriële bescherming. Silestone® bestaat tot 93% uit natuurlijk kwarts, één van de meest duurzame natuurlijke grondstoffen die er bestaan. Daarbij is het materiaal uitermate kras- en hittebestendig, normaal gebruik van messen en scharen heeft geen enkele invloed op het werkblad. Verder is Silestone® niet-poreus waardoor bijvoorbeeld vet- of azijnvlekken niet in het oppervlak trekken. Bijkomend voordeel is dat het hierdoor meteen onderhoudsvriendelijk is. Dagelijkse reiniging met een spons en sopje houden het werkblad als nieuw.

Blanzo Zeus is verkrijgbaar in drie varianten met ieder zijn eigen karakter. Voor liefhebbers van strak hoogglans is de gepolijste uitvoering een perfecte kandidaat, ‘leather’ is mat en heeft een iets subtieler karakter. Voor wie van structuur houdt is ‘volcano’ de meest geschikte uitvoering.