maandag 20 september 2010

Afforadble luxury

Comfortabel leven. Lekkere luxe. Mooi design. Dat willen we allemaal. Maar betekent dat automatisch dat je er krom voor moet liggen? Esqo Living vindt van niet. bg-std-homepage3Design kan haalbaar en betaalbaar zijn voor particulieren en het MKB. En dat dat mogelijk is zonder concessies op stijl, kwaliteit of service, laat Esqo Living zien in de gloednieuwe showroom op het Westerdoksplein in Amsterdam. En in de webshop www.esqo-living.nl

 

De eigentijdse collectie van Esqo Living laat zich kenmerken door warmte, duurzaamheid en comfort. Banken, tafels, stoelen, lampen en karpetten - alle afzonderlijke producten hebben de luxe en kwaliteit van de dure designmerken. Eén cruciaal verschil is echter het prijskaartje. Dat is bij Esqo Living aanzienlijk lager. Esqo Living realiseert dat prijsverschil onder andere door op unieke wijze met het design en de productie om te gaan.

Initiatiefnemer Sven Milder van Esqo Living: “Bij elke stap in het design- en productieproces zijn we kritisch in de keuzes die we maken. We kijken naar alternatieven voor de duurste materialen. Bovendien zijn we realistisch met de opties. Je ziet vaak dat een product in allerlei kleurvarianten en opties wordt aangeboden. Terwijl die nauwelijks of niet gekozen worden. Dat doen wij niet. We kiezen alleen de echte mooie uitvoeringen. Dat gaat niet ten koste van de uitstraling of het comfort, maar het scheelt de consument wel in de portemonnee.”

Revolutionair is overigens dat kopers niet meer letterlijk hun portemonnee hoeven te trekken bij Esqo Living. De webshop is de centrale winkel. De showroom is daarvan de fysieke exponent. Betaling geschiedt daarom via het internet en ook voor betaling in de showrooms wordt middels webshopterminals de verbinding gemaakt naar de online shop.

Tijdens de opening van de showroom bestaat de collectie uit banken, stoelen, tafels, verlichting en karpetten. In de loop van de tijd zal het aanbod worden uitgebreid met meer producten. “Onze ambitie is om uiteindelijk het volledig huis te kunnen inrichten,” aldus Sven Milder.

Bereikbaarheid

Om optimaal bereikbaar te zijn is de showroom aan het Westerdoksplein in Amsterdam doordeweeks ook ’s avonds geopend. Met de auto, de fiets, het openbaar vervoer (op steenworp afstand van Centraal Station) en zelfs met de boot is Esqo Living eenvoudig te bereiken. En zoals gezegd zijn alle artikelen ook via de website te bestellen.