donderdag 2 september 2010

Dik Geurts introduceert nieuwe generatie haarden

Luxe en strak qua vormgeving. Wie tegenwoordig op zoek is naar een haard, zoekt vaak gericht naar een echte sfeermaker die perfect matcht met het moderne, strakke interieur. Geen nostalgisch houthakkers vuur, maar een gestileerde designhaard. Goed nieuws is dat de oude trouwe haard van een nieuwe look kan worden voorzien!

1921-j-a

Dik Geurts introduceert een nieuwe uitvoering van de Instyle front 700. Deze populaire inzethaard kan nu ook worden voorzien van een ventilator, een gescreende ruit (Prostyle 700) of een combinatie van beiden. Door het toevoegen van een ventilator speelt Dik Geurts in op de toenemende vraag vanuit de Belgische markt. De ventilator haalt koude lucht uit de ruimte, waarna deze snel wordt verwarmd en weer aan de ruimte wordt afgegeven. Hierdoor is het snel lekker warm, gezellig en comfortabel.

De slimme ventilator werkt overigens geluidloos zonder veel toeren te draaien. Dat scheelt geluid én energie! Afhankelijk van de temperatuur schakelt de ventilator vanzelf aan of uit.
De toepassing van de gescreende ruit geeft de Instyle front 700 een luxe uitstraling. Het staal van de haard wordt volledig weggewerkt achter gescreend glas, waardoor er geen lijstwerk meer zichtbaar is. Om dit effect optimaal naar voren te laten komen wordt, de uitvoering met gescreende ruit enkel geleverd als inbouwhaard en niet als inzethaard.

Gratis haardenbrochures