maandag 20 september 2010

Een Stoves gasfornuis in iedere denkbare kleur

De crèmekleurige keuken blijft favoriet onder de Nederlanders. Dat blijkt uit onderzoek datfornuizenmerk Stoves dit jaar heeft laten uitvoeren. Maar vreemd genoeg geeft 43% aan eenkleurenexperiment in de keuken niet uit de weg gaan. Kleur in de keuken is nu nog een zaakvan een verfkleur op de muur of kleurrijke accessoires. Dit najaar start Stoves haar eigenkleurenexperiment: Richmond_1100DF_yelloween gasfornuis in iedere denkbare kleur. Dit geldt voor de vrijstaandeRichmond gasfornuizen met een breedtemaat variërend van 90 -110 cm en een nieuweverstelbare hoogte tot maar liefst 96 cm.

Experimenteren vanuit een ‘veilige’ basiskleur
De meeste Nederlanders hebben een crème kleurige keuken (39%). En daar zijn ze tevreden mee.Want ook bij een nieuwe keuken kiezen de meeste Nederlanders voor een crème kleurige keuken.Deze kleur wordt opgevolgd qua populariteit door de houtkleurige (23%) en witte keuken (21%).

Deze voorkeur zie je eigenlijk terug bij alle leeftijdsgroepen. De kleurkeuze lijkt dus redelijk ‘safe’ te noemen.Extra opvallend omdat toch 43% aangeeft dat hij of zij durft te experimenteren met kleur bij deinrichting van de keuken. Kleurenexperimenten blijven dus beperkt tot de ‘vervangbare’ accessoires,overschilderbare muren of vrijstaande apparaten. Een vrijstaand gasfornuis in iedere denkbare kleur isdaar een voorbeeld van. Stoves start met dit kleurenexperiment voor haar Richmond gasfornuizen. De Richmond fornuizen zijn stoere, landelijke fornuizen die door hun strakke lijnen zowel in een landelijke als moderne keuken passen. Door zelf voor bepaalde trend- of klassieke kleuren te kiezen kan eenmoderne of landelijke uitstraling versterkt worden. De RAL kleurenwaaier staat aan de basis van dekleurkeuze voor het Richmond fornuis. Voor mensen die deze kleurkeuze te veel van het goedevinden, levert Stoves ook een aantal standaard kleuren. Het gaat hier om het veel gevraagde zwart,de zachte champagnekleur en nieuw dit najaar ook coconut wit en jalapeno rood. Voor de echteklassiekers is ook de kleur Burgundy rood en Racing Green beschikbaar met een klassieke messingafwerking.