maandag 20 september 2010

Stel online je eigen boxspring samen!

Designboxsprings.nl is een nieuw concept dat consumenten in staat stelt online hun eigen unieke design boxspring samen te stellen en te bestellen. Eerst proefliggen in een aangesloten beddenzaak is mogelijk, want de online dealerlocater verwijst - aan de hand van de ingevoerde postcode - naar het dichtstbijzijnde filiaal van Desingboxsprings.nl.

De design boxsprings van Designboxsprings.nl kenmerken zich door hun extravagante & gewaagde uitstraling, van Italiaans design tot Oosterse luxe. Er kan een keuze worden gemaakt uit de merken Buddhari, Piere Chaval, Päulo Romani en Arone vs Enora, alle vervaardigd uit hoogwaardige natuurlijke materialen en naadloos afgewerkt zodat een hoog slaapcomfort is gegarandeerd.

Buddhari-Secundair

Compleet naar eigen wens
Naast het type boxspring, kunnen op www.designboxsprings.nl kleur, afmetingen en pootjes worden geselecteerd. Dat geldt ook voor het matras, de matrasvulling en de topper. Ook is het mogelijk te kiezen uit een elektrisch verstelbare of een vlakke boxspring.

Proefliggen en bestellen
‘Even kijken hoe het ligt’ is uiteraard altijd mogelijk in het dichtstbijzijnde filiaal dat door het opgeven van de postcode automatisch wordt gelokaliseerd.

Bestelling kunnen direct online worden geboekt. Thuisbezorging is mogelijk, evenals afhalen bij het dichtstbijzijnde filiaal.