donderdag 16 september 2010

Vurig type

In de nazomer en herfst kun je nog volop buiten vertoeven. Toch wil het dan ’s avonds vaak wat fris aanvoelen. Met de warmte van een vuurkorf of vuurschaal wordt het snel weer comfortabel. De Belgische producent barbecook breidt haar collectie uit met nieuwe vuurkorven. Zo zit je er letterlijk warmpjes bij!

$RJUW0JR

Squadra vuurkorf
Een vuurkorf is een goedkoper en sfeervoller alternatief voor een elektrische terrasverwarmer en werkt net als een open haard. De korf houdt de houtblokken bij elkaar en de warmte verspreidt zich door openingen aan de zijkant. De houtblokken geven urenlange warmte en het knapperend geluid zorgt voor iets magisch. De nieuwe Squadra vuurkorven van barbecook zijn rechthoekig. Daardoor hebben zij een flinke houtblokcapaciteit en een moderne maar ook ‘warme’ uitstraling!

Vuurschaal Trendy
Naast de nieuwe vuurkorven introduceert barbecook ook een nieuwe vuurschaal: Trendy. Deze ronde schaal heeft een dichte zijkant waardoor alle warmte omhoog gaat. Dat maakt de vuurschaal Trendy ook ideaal om boven te grillen.

Verkoopinformatie
De Squadra vuurkorven en vuurschaal Trendy zijn vanaf september 2010 verkrijgbaar.
Squadra vuurkorf (L x B x H: 40 x 40 x 66 cm): verkoopadviesprijs € 32,95
Squadra vuurkorf (L x B x H: 62 x 61 x 48,5 cm): verkoopadviesprijs € 65,00
Vuurschaal Trendy (doorsnede 59 cm, hoogte 31,5 cm): verkoopadviesprijs € 99,00

Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.barbecook.com