woensdag 15 september 2010

White Passions | Decoratieve wandafwerking op de Woonbeurs

PUURkleur is importeur van de wandafwerkingsproducten van de toonaangevende Italiaanse producent Giorgio Graesan. Het bedrijf vertegenwoordigt deze decoratieve verven en stucproducten exclusief voor de Nederlandse markt. Op de Woonbeurs in Amsterdam worden ook dit jaar weer bestaande en nieuwe producten gepresenteerd.

Wit is in, wit leeft. We zien het bij auto’s, telefoons, gadgets en ook voor ons interieur kiezen we weer vaak voor stijlvol wit.

Spatula-Stuhhi

Voor iedereen die van wit houdt maar uitgekeken is op die standaard wit geverfde muur zijn er The White’s: drie decoratieve producten die voor een verrassend en spannend effect op de wand zorgen.

White Paint is een verf met een parelmoereffect die, zowel bij dag- als avondlicht, voor een subtiel sprankelend effect zorgt. Door deze verf met een blokkwast kruislings aan te brengen wordt een zeer levendig effect gecreëerd.

Spirito Libero is een hoogwaardige stuctechniek op basis van Italiaans marmer en natuurlijke mineralen. Het matte uiterlijk zorgt voor een stoere, natuurlijke uitstraling.

Spatula Stuhhi is een decoratief Venetiaans stucwerk op basis van natuurlijke mineralen. Dit ‘naadloos marmer’ kan spiegelglad afgewerkt worden, heeft rijke kleurschakeringen en een fraaie glans.

De PUURkleur producten worden verwerkt door de gespecialiseerde schilder / stucadoor.

De verven van PUURkleur zij tevens verkrijgbaar bij de verfspeciaalzaak.

Deze White Passions en alle andere producten van PUURkleur zijn te bekijken op de PUURkleur stand, nummer 10-033. De Woonbeurs vindt plaats van zaterdag 25 september t/m zondag 3 oktober in de Rai in Amsterdam.

www.puurkleur.com

Win toegangsbewijzen voor de Woonbeurs Amsterdam 2010