donderdag 21 oktober 2010

ATAG bekroond met vier GIO Erkenningen 2010

Duiven, 20 oktober 2010 – ATAG is voor vier keukenapparaten bekroond met een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO), Nederlands enige keurmerk voor designvakmanschap. De uitreiking zal op vrijdag 22 oktober plaatsvinden bij de start van de Dutch Design Week. De Nederlandse producent van keukenapparatuur heeft een GIO Erkenning ontvangen voor de gaskookplaat HG9711CA met Easy Flame Control bediening, de inductiekookplaat HI7271S met Iris Slide Control® bediening, de combi-stoomoven SQ4392T in Grafiet-zwart en de dubbeloven DX6211L.

ATAG-HG9711CA De Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp bestaan al 25 jaar en vinden met ingang van dit jaar plaats in Eindhoven. De fameuze Dutch Design Week vormt het podium van de uitreiking en tentoonstelling. Van 23 t/m 31 oktober 2010 staan ook de producten van ATAG tentoongesteld.

Erkenning Goed Industrieel Ontwerp

De GIO Erkenning is een onafhankelijke prijs en wordt ondersteund door een groot aantal beroeps- en brancheorganisaties, kennis- en onderwijsinstellingen en intermediairs. Producten die de commerciële kracht van design laten zien, komen in aanmerking voor de erkenning. Naast de esthetiek worden de producten beoordeeld op functionaliteit, ergonomie, originaliteit en materiaalkeuze.

Meer keuken kooksystemen