vrijdag 1 oktober 2010

Picknick On Wheels

Bij het uitzoeken van een nieuwe tafel wil je al gauw dat je tafel aan veel eisen voldoet. We willen een tafel die mooi is, maar ook praktisch, goed schoon te houden, niet te duur en voor meerdere functies inzetbaar. Het antwoord is eenvoudig: de tafel Picknick on Wheels van ontwerper Frank de Bruijn.

tuintafel-pow Mooi
De eerste indruk van de tafel is vriendelijk, open en helder. De ronde vormen verlenen de tafel haar vriendelijke uitstraling, het open karakter ontstaat vanuit de ruimtelijkheid. Helder vanwege de kleur en de eenvoud van het ontwerp.

Praktisch
De glasvezel versterkte polyester afwerking zorgt ervoor dat de tafel sterk is, goed is af te nemen en als buitentafel gebruikt kan worden. Naar verhouding is de Picknick On Wheels licht van gewicht en door de industrie-wielen wordt versjouwen soepel verrijden.

Functioneel
De tafel is te gebruiken als bureau of eetkamertafel, zowel binnen als buiten. Op die manier kun je op het terras de tafel verrijden om die laatste straal zon te vangen. Voor het wegwerken van snoeren of voor het plaatsen van de parasol is de POW ook met een sleuf in het midden van het blad verkrijgbaar.

De Picknick On Wheels staat mooi in de moderne werkruimte, praktisch als eetkamertafel waar ook kinderen aan kunnen eten en prachtig buiten als tuintafel.

De Picknick On Wheels: echt een tafel van nu!

Bekijk onze website www.tafel-design.nl voor meer design tafels en stoelen.