maandag 18 oktober 2010

Sfeerlichtweken

Hoe maak ik het gezellig in huis met verlichting? Hoe kun je op een duurzame manier omgaan met licht? Wat zijn de nieuwste woonmodetrends voor het interieur? Wat is het effect van gekleurd licht in huis? De antwoorden op deze vragen én meer, vind je vanaf zondag 17 oktober in Alexandrium Woonmall te Rotterdam: het startpunt van zes SFEERLICHTWEKEN! Tijdens deze weken kan men terecht voor persoonlijk lichtadvies én volop sfeerproeven in het spectaculaire nieuwe PHILIPS HOME. In dit volledig ingerichte huis, met de nieuwste woonmodetrends, kan men zich laten verrassen door échte noviteiten op interieurgebied.

image001 SFEERLICHTWEKEN
Zondag 17 oktober zijn de de SFEERLICHTWEKEN van start gegaan in Alexandrium Woonmall te Rotterdam: zes opeenvolgende weken staan in het teken van sfeerlicht!  In het Atrium op de begane grond openen de deuren van het PHILIPS HOME, ter gelegenheid van de nieuwe Philips LivingAmbiance collectie. Deze collectie bestaat uit een draadloos systeem met meerdere armaturen en lampen, dat op afroep met afstandsbediening  verschillende sferen creëert met instelbaar wit en gekleurd licht. Het PHILIPS HOME wordt gevisualiseerd als een ‘black box’: een enorme kijkdoos waar je tevens doorheen kunt lopen, maar ook even  kunt ‘gluren’ om de sfeer te proeven en het effect van sfeerlicht te beleven.  De aanwezige lichtadviseurs van Philips geven ter plekke gratis advies en leuke tips voor het creëren van de juiste belichting voor elk moment.

NOVITEITENPARADE
Zes weken lang kan men de nieuwste woonmodetrends bewonderen in het PHILIPS HOME, waar een totaalinterieur is te zien (eetkamer, zitkamer,  keuken en slaapkamer) in een modern landelijke loungesfeer. Een tweede presentatie, op het podium, is van het nieuwe lifestyle merk Little Diva,  met aandacht voor bedtextiel en styling voor hippe tieners. Een derde presentatie, op het adviesplein, laat de nieuwste behangcollectie Mystic van Eijffinger zien, met op de jaren vijftig geïnspireerde kleuren en dessins. Met medewerking van diverse woonwinkels en lichtspeciaalzaken zijn de nieuwste meubelen te bewonderen. Zoals de loungebank van Kosnova, handgemaakte karpetten van F.M. Janssen Tapijten, de nieuwe van resthout gemaakte VK eettafel van HOP design, een nieuw bed van Auping Plaza met een nieuwe collectie bedtextiel van Droomdomein, krukjes van Kitchen Trend, een hippe hangstoel van Ruemont en van Goossens een nieuw dressoir en roomdivider. De nieuwe in hoogglans wit uitgevoerde keuken ‘Busca’ is van Keuken Kampioen. Woonaccessoires, van o.a. Villa Verne en Rivièra Maison, maken de sfeerpresentaties compleet.