dinsdag 26 oktober 2010

Wereldrecordpoging scrappen op KreaDoe 2010

Tijdens KreaDoe – de grootste creatieve hobbybeurs van Nederland, van 10 tot en met 14 november in de Jaarbeurs in Utrecht - wordt samen met de bezoekers een poging gedaan om het wereldrecord scrappen te vestigen. Kreadoe2010_topbalk_850x200.ashxEr moeten minimaal 250 deelnemers meedoen aan de ‘grootste scrapbookles ter wereld’, maar het streven is om daar 300 van te maken. De poging vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht op woensdagmorgen 10 november, de openingsdag van de beurs. Internationale groothandel in hobbymaterialen KARS stelt het materiaal voor de les ter beschikking, KreaDoe is vanaf heden op zoek naar deelnemers. Opgeven voor de les kan via www.kreadoe.nl

Scrappen is één van de vele creatieve hobby’s waarvoor bezoekers terecht kunnen op KreaDoe.  Het is een creatieve manier om foto’s of andere zaken in te plakken, waarbij een bepaalde sfeer of uitstraling wordt gecreëerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken en materialen. Scrappen of scrapbooken is komen overwaaien uit Amerika en is  inmiddels ook in Nederland erg populair.

Meedoen?
Aan de poging op KreaDoe om het wereldrecord scrappen te vestigen kunnen zowel gevorderde scrappers als onervaren bezoekers meedoen. Er wordt bij de poging niet met foto’s gewerkt, maar met ander (beeld)materiaal. Wie mee wil doen aan de wereldrecordpoging moet in het bezit zijn van een entreekaartje voor KreaDoe en op tijd aanwezig zijn bij Jaarbeurs Utrecht. Vanaf 8.00 uur ’s morgens gaan de deuren voor de wereldrecordpoging open, om 8.45 uur start de grootste scrapbook les ter wereld. De les duurt in totaal 30 minuten en heeft als thema 'Vintage Kerst'.

Inschrijven