dinsdag 16 november 2010

Een smaakvolle aanvulling voor elke keuken

De Artisan Mixer/Keukenrobot van KitchenAid in 5 nieuwe kleuren
De Artisan® Mixer/Keukenrobot van KitchenAid is een graag geziene partner voor elke (hobby) kok. Niet alleen omwille van zijn keukencapaciteiten en duurzaamheid, maar ook om zijn karakteristieke uiterlijk. De Artisan® Mixer/Keukenrobot valt op door z’n retro looks, maar gaat wel degelijk met zijn tijd mee. Dit seizoen voorziet KitchenAid z’n vlaggenschip van een nieuw jasje in de kleuren fuchsia, zonnebloemgeel, taupe, lila en oceaanblauw. Modieus én tijdloos! artisan
 
Hiermee staat het aantal beschikbare kleuren op 24. Voor elke keuken en smaak is er dus wel een passende KitchenAid®-keukenrobot. Bovenal blijft de Artisan® Mixer/Keukenrobot een degelijk en multifunctioneel keukentoestel. Hij heeft een planetair kneedsysteem en een grote mengkom met een ergonomisch handvat en schenkschild. Dankzij een sterke motor met directe aandrijving, werkt de Artisan® praktisch geruisloos.

De Artisan® Mixer/Keukenrobot heeft drie basisaccessoires waarmee hij ingrediënten kneedt, mixt en mengt tot degen, soepen en sauzen. Met de verschillende optionele accessoires maalt, raspt en snijdt de Artisan® Mixer/Keukenrobot op de meest efficiënte en geruisloze manier groenten, fruit, vlees, etc. De constructie is bovendien volledig gegoten, waardoor hij heel stevig en duurzaam is.

Meer keuken