donderdag 23 december 2010

Genot voor alle zintuigen

Koffie geldt van oudsher als symbool voor genot. Variaties zoals espresso, latte macchiato, cappuccino en koffie verkeerd zijn over de hele wereld populair. Met de nieuwe espresso-volautomaat CM 250 van Gaggenau wordt iedere keer weer het perfecte kopje koffie bereidt. Het apparaat verenigt geavanceerde techniek met nieuwe functies en is met het elegante design werkelijk oogstrelend. De bitterzoete smaak en het heerlijke aroma van koffie zijn uit onze cultuur niet meer weg te denken. Om aan iedere individuele wens te kunnen voldoen, is naast een uitstekend koffiezetapparaat ook de fijngevoeligheid van een professionele barista noodzakelijk. Het volautomatische espressoapparaat CM 250 van Gaggenau verenigt beiden.

attd4a06

Individualiteit is troef.
Het volautomatische espressoapparaat CM 250 bereidt in luttele seconden tal van koffiespecialiteiten zoals espresso, latte macchiato, cappuccino, koffie verkeerd en natuurlijk gewone koffie. Nieuw is een personalisatiefunctie. Daarmee kunnen zes favoriete koffieinstellingen onder een eigen naam worden opgeslagen. Met slechts een druk op de knop bereidt de automaat de individuele koffiesoort. Actuele informatie, zoals bijvoorbeeld koffietype, grootte, sterktegraad en temperatuur worden op het display weergegeven, evenals speciale wensen -zoals heet water voor thee- worden probleemloos vervuld. Het nieuwe verlichtingsconcept, met maar liefst zeven verschillende lichtscenario’s maakt het koffiegenot compleet.

Innovatieve techniek voor meer genot.
Nieuw is ook het maalwerk van hoogwaardige keramiek. Dit is extreem duurzaam en verwerkt nagenoeg geruisloos verse bonen tot het fijnste poeder. De maalgraad kan individueel bepaald worden. Door de speciale aroma-zettechniek wordt het koffiepoeder perfect samengeperst en tijdens het koffiezetten opgedwarreld, opdat alle aroma’s vrij tot ontwikkeling kunnen komen. Voor de bereiding van melkmixdranken staat een gemakkelijk integreerbaar melkreservoir ter beschikking. Deze heeft een volume van 0,7 liter en de melk blijft dankzij een geïsoleerde buitenwand urenlang vers.

Perfect design.
Net als de bakovens en (combi-)stoomovens is de espressovolautomaat uitgevoerd in het design van de bakovenserie 200 in roestvrij staal, aluminium met glas of antraciet. Een groot aantal perfecte combinaties is mogelijk: boven de warmhoudlade, in panorama-opstelling met meerdere apparaten van 45 cm hoog of in een triocombinatie met bakoven en warmhoudlade.