dinsdag 21 december 2010

La Dolce Sede bij bert plantagie

Cuijk - Nooit eerder toonde bert plantagie zóveel nieuwe modellen op de internationale meubelbeurs in Keulen als in januari 2011. De immer grote stand is dit jaar helemaal in Italiaanse sferen. La Dolce Vita ten top. Of beter, om met bert plantagie te spreken: ‘La Dolce Sede’. Temidden van ontzettend veel nieuws, is er een wel héél bijzonder stoeltje; ontworpen door een van Nederlands bekendste meubelontwerpers.
bert plantagie is klaar om te verrassen!

300dpi_0_MOD-E

Topmodellen
bert plantagie is met haar partners aan de slag gegaan om een aantal prachtige nieuwe stoelen te presenteren. Zo is er de MOD, echt een stoeltje voor liefhebbers van design, uitgevoerd met een rank onderstel van RVS. Modellen Duo en Tango springen in het oog door de speelse combinatie van leder en stof, afgewerkt met kleurrijke stiknaden. En bert plantagie houdt van hout: een drietal bestaande fauteuils wordt ‘nieuw’ gepresenteerd met houten poten en er zijn maar liefst vijf nieuwe tafels te zien. Allemaal voorzien van het FSC-keurmerk natuurlijk.

Banken
Na lekker getafeld te hebben, plof je het liefst op de bank. Wij wel in ieder geval: op één van de nieuwe bert plantagie banken. Samen met een paar klinkende namen uit de meubelbranche, brengt bert plantagie in Keulen vier nieuwe banken. Mooi afgewerkt en met een hoog zitcomfort zijn deze nieuwe banken een hele waardevolle aanvulling op het bert plantagie arsenaal.

Verrassing
Wie houdt er – net als bert plantagie - van verrassingen?! Samen met een van Nederlands bekendste meubelontwerpers presenteert bert plantagie in Keulen een technisch hoogstandje: een stapelbare stoel van multiplex gebogen uit één stuk! Hoe ziet dit stoeltje eruit? Door wie is het ontworpen? Wat is hier qua productie voor nodig? Bezoek ons in Keulen en wij vertellen u er alles over.