vrijdag 3 december 2010

LED there be light with Christmas

FAIRYBELL – Anno 2010 hangt de kerstboom buiten. Niet gekapt, maar wel als groen lichtornament, opgebouwd uit LED-lampjes, nu ook met warm LED-licht. Supermakkelijk te bevestigen want deze feeërieke kerstboom wordt meestal in top gehesen aan de vlaggenmast. Kerstmis in aantocht, dan de kerstboom in top.
  fairybell
Buitenverlichting is trend, milieu sparen eveneens. Twee zaken die samenkomen in Fairybell. Innovatief is het LED-licht met warme uitstraling. Fairybell, de lichtboom voor de vlaggenmast bestaat uit honderden feeërieke lampjes. Zodra het donker wordt lijkt het net alsof een onzichtbare gigantische kerstboom in de tuin oplicht.

Bij licht vormen de draden een strak object met guirlande vormen binnen de omtrek van de boom. Groen blijft deze boom door het minieme energieverbruik. Waar een gemiddelde gloeilamp 60 watt verbruikt, brandt de complete Fairybell voor slechts 17 watt per uur.
Bevestigen is makkelijk, gewoon de top van de boom bevestigen alsof het een vlag is. Het touw ophijsen en de boom komt vanzelf in topvorm. Binnen een mum van tijd hangen alle (voorgemonteerde) LED lampjes op hun plaats. Er is keus uit drie maten Fairybell, te weten de 3 meter met eigen mast (360 LED-lampjes), de 6 meter voor bestaande vlaggenmasten vanaf 6 meter (720 LED-lampjes) en de 10 meter boom (1500 LED-lampjes) voor masten van 10 meter en meer.

Behalve de innovatieve LED verlichting met warm sfeerlicht zijn ook conventionele lichtvarianten verkrijgbaar. Voor aansluiting van de Fairybell is alleen een stopcontact nodig. De rubber buitensnoeren worden meegeleverd, zijn vorstbestendig en onderverdeeld in 6 vervangbare strengen. Het systeem is degelijk en veilig en heeft een TUV en KEMA certificaat, is makkelijk op te bergen en gaat jarenlang mee.
Advies verkoopprijs: Fairybell® 360 serie met mast en LED v.a.€ 179,95, de 720 serie met LED v.a. € 269,95, en de 1500 serie met LED v.a. € 629,00.
Verkoop- en productinfo: Cinter B.V., tel: +31 (0) 20.545.52.00 of kijk op www.cinter.nl of www.fairybell.nl.