dinsdag 11 januari 2011

Gezocht: 'Ster van de strijktafel'

BRABANTIA opent 2011 met nieuwe ontwerpwedstrijd

Op 11 januari lanceert Brabantia een nieuwe “Strijk met stijl”-wedstrijd in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Met 1100 inzendingen was de vorige editie een schot in de roos. Dat succes lijkt Brabantia zeker te zullen evenaren, want nu kunnen ook niet-deelnemers stemmen op hun favoriete ontwerp.

Van 11 januari tot 10 april 2011 roept Brabantia creatievelingen op om een origineel en persoonlijk design voor een strijktafelhoes te ontwerpen. Ook nu liggen er voor de winnende inzendingen mooie prijzen klaar in elk van de vier Europese landen. Maar de ultieme droom is weggelegd voor het internationaal winnende ontwerp, en dat kan er maar één zijn. Die winnaar ziet zijn ontwerp in productie gaan en in winkels over heel Europa te koop worden aangeboden.

ontwerp2010

Winnend ontwerp 2010 van Joran van der Haar 'Love Ghent'

Communication Manager Anne Slaats: “Na de talloze enthousiaste reacties konden we een nieuwe wedstrijd niet blijven uitstellen. Onze bedoeling, de creativiteit te stimuleren en op een speelse manier het ‘strijkleed’ te verlichten, was zeker bereikt. Bovendien waren we overdonderd door de kwaliteit van veel ontwerpen en was het heel moeilijk om te kiezen. Daarom kunnen de deelnemers nu ook hun netwerk mobiliseren om voor hen te stemmen.”

Strijkmetstijl.nl
Op deze website kan iedereen vanaf 11 januari 2011 terecht voor alle wedstrijdinfo, inschrijvingen, reglement, enz. Deelnemen gaat eenvoudig en snel, voor beginners én gevorderden. Zo kan je een eigen ontwerp maken via het zeer toegankelijke Picnik op de site of kunnen de gevorderden zich uitleven in Photoshop, GIMP, Paint of een ander beeldverwerkingprogramma, en dat via de site uploaden.

Gevarieerde prijzenpot
Naast de internationale winnaar liggen er voor de 10 beste inzendingen in elk land voor 75 tot 500 euro aan Brabantia- producten te wachten. En ook de ‘stemmers’ blijven niet in de kou staan: elke 100ste stemmer krijgt een handig Brabantia vouwplankje opgestuurd.

Meer info: Strijkmetstijl.nl | Meer wonen, interieur & design