dinsdag 18 januari 2011

Miele toont opvallende noviteiten op LivingKitchen

Miele zal van maandag 17 tot en met zondag 23 januari 2011 aanwezig zijn op LivingKitchen in de Koelnmesse te Keulen (Duitsland). Op een opvallende, kubusvormige stand toont Miele haar nieuwste inbouwapparaten, toonaangevende designs en een aantal bijzondere introducties.

2010-176_Grafik_1

Toonaangevende designs
De opvallende, kubusvormige stand van maar liefst 720 vierkante meter staat voor de eigenschappen soliditeit en duurzaamheid, die ook aan de Miele-producten toegeschreven worden. Het overheersende thema op de stand is de veelvoud aan designs bij inbouwapparaten. Zo zijn er verschillende combinaties te zien met onder andere de oven, combi-stoomoven en koffieautomaten van Miele in verschillende designs: zwart, wit, roestvrij staal en ‘FIRE & ICE’. Deze laatstgenoemde designserie is ontwikkeld voor exclusieve woonstijlen, waarbij Nederland zich vooral toespitst op de koele uitstraling van de ICE-serie.

20000070519 
Hoogwaardige designlijnen
Miele toont op LivingKitchen een aantal hoogwaardige designlijnen op het gebied van afzuigkappen, waaronder de nieuwe eilandschouwafzuigkap DA 7000 D en de nieuwe wandschouwafzuigkap DA 7090 W. Deze afzuigkappen zijn speciaal ontwikkeld voor luchtcirculatie en blinken uit door het exclusieve design en een zeer goede geurreductie.

Netwerk van huishoudelijke apparaten
Tot slot zal Miele op LivingKitchen een netwerk van intelligente huishoudelijke apparaten tonen, die geschikt zijn voor smart-grid: was- en droogautomaten en afwasautomaten, die herkennen, wanneer de energie het gunstigst is en dan automatisch starten. Bovendien biedt Miele de mogelijkheid deze huishoudelijke apparaten, bijvoorbeeld via iPhone of iPad, te controleren en aan te sturen (‘InfoControl Plus’). Desgewenst worden fouten in de bediening of andere storingen zelfs automatisch aan het servicecentre van Miele doorgegeven, dat de bezitter van het apparaat hierover per e-mail informeert en een oplossing biedt (‘InfoService’).

Over Miele en LivingKitchen
Het unieke, internationale keukenevenement LivingKitchen vindt dit jaar voor de eerste maal plaats en loopt parallel aan IMM Cologne 2011. Zowel keukenprofessionals als consumenten kunnen hier terecht voor keukens, inbouwapparaten en keukenaccessoires. Meer informatie over LivingKitchen vindt u op www.livingkitchen-cologne.com.

Meer keukentrends 2011