maandag 21 februari 2011

INNOSOL® KUBO wint Wallpaper* Design Award 2011

Na de Red Dot Design Award is de lichttherapie designlamp INNOSOL® KUBO nu ook onderscheiden met de prestigieuze Wallpaper* Design Award 2011.

innosol

Wallpaper* is één van de meest gerespecteerde uitgever op het gebied van design, mode en lifestyle. De Kubo werd tot Awardwinner gekozen door een jury met daarin Mario Bellini (Museum of Modern Art in New York), Pharrell Williams (rapper/producer/designer), Michael Nyman (Componist), Marc Quinn (kunstenaar), Natalie Massenet (oprichter net-a-porter) en Raf Simons (Modeontwerper Jil Sander).

Met twee toonaangevende designprijzen heeft het ontwerp van de Finse topontwerper Eero Aarnio zich nu al bewezen. En dat is ook de consument niet ontgaan. De abstract vormgegeven lamp met twee functies in één - design tafellamp en lichttherapielamp – heeft zich snel ontwikkeld tot een must have design lamp.

De INNOSOL® KUBO is opgebouwd uit een drietal kubussen van verschillend formaat. De moderne lamp geeft een geometrisch accent aan iedere ruimte, zowel op de vloer als op een tafel. Met een lichtopbrengst bij therapeutisch gebruik van 10.000 lux betekent de KUBO meer energie en vitaliteit.

Over INNOLUX

Het Finse Innojok Oy ltd (INNOLUX) ontwerpt en produceert design lampen in samenwerking met bekende en aanstormende Finse ontwerpers waaronder de INNOSOL® bright light lichttherapie lampen. INNOLUX verlichting is verkrijgbaar in 25 landen waaronder sinds oktober 2010 Nederland.

www.innolux.nl