vrijdag 4 februari 2011

Lotus® toiletpapier lanceert Aqua Tube™

Een volledig doorspoelbaar, biologisch afbreekbaar toiletrolletje voor meer comfort en gebruiksgemak tijdens het toiletbezoek

Aqua Tube™ ontketent een revolutie in de toiletpapierindustrie en is één van de aantrekkelijkste innovaties van de afgelopen decennia Onderzoek 1toont ook aan dat meer dan70% van de consumenten zegt het lege toiletrolletje telkens zelf te moeten opruimen en vervangen. Aqua Tube™ biedt de perfecte oplossing!

Brussel, 17 januari 2011 - Lotus®, een van Georgia-Pacifics toonaangevende toiletpapiermerken, lanceert Aqua Tube™, het allereerste volledig doorspoelbare, biologisch afbreekbare toiletrolletje dat consumenten meer comfort en gebruiksgemak biedt tijdens het toiletbezoek. Uit recent onderzoek uitgevoerd door Lotus ® toiletpapier, blijkt dat 80% van de consumenten interesse heeft om Aqua Tube™ te gebruiken, onder meer omwille van het gebruiksgemak . 73% van de ondervraagden geeft aan dat zij het lege toiletrolletje telkens zelf moeten opruimen. Dankzij Aqua Tube™ is dit vervelende karweitje voorgoed verleden tijd. Het biologisch afbreekbare rolletje mag gewoon door het toilet worden gespoeld en zal volledig verdwijnen.
Baanbrekende innovatie op het gebied van toiletpapier

aqua-tube-core_black-background_nl-and-fr.png

Consumententesten noemen Aqua Tube™ de nuttigste en aantrekkelijkste innovatie op het gebied van toiletpapier van de afgelopen decennia. Meer dan 1 op 2 consumenten recycleert zijn toiletrolletjes niet direct: ze laten ze rondslingeren tot iemand anders ze opruimt of gooien ze bij het gewone huisvuil. Bovendien worden, van alle papierproducten , lege toiletrolletjes het minst gerecycleerd: slechts 55% van de respondenten recycleert de rolletjes altijd.
De doorspoelbare Aqua Tube™ biedt consumenten een nieuwe oplossing. Dit nieuwe toiletrolletje is het eerste product van zijn soort op de markt. Voor het eerst kunnen consumenten kiezen of ze het biologisch afbreekbare rolletje doorspoelen of recycleren in plaats van het weg te gooien – een echte verandering dus in het toiletbezoek.

Aqua Tube™ is een unieke ontwikkeling. Lotus® toiletpapier heeft een manier ontdekt om papier zo stevig te maken dat het als toiletrolletje kan worden gebruikt en toch snel oplost als het in contact komt met water. Aangezien het is vervaardigd van biologisch afbreekbaar materiaal, begint het af te breken bij het doorspoelen. Aqua Tube™ kan in elk toilet worden gebruikt, zelfs bij oude installaties of in oude gebouwen. Bovendien is geen extra water vereist aangezien het rolletje en het papier samen kunnen worden doorgespoeld.