donderdag 24 februari 2011

Luxe interieurs en inspiratie, tijdens EVISA

Van 19 t/m 22 maart 2011 vindt interieur event EVISA plaats en dit keer opent de beurs haar deuren ook voor de consument. Op zaterdag 19 maart kunnen interieurliefhebbers genieten van luxe interieurproducten in de historische ambiance van de Grote Kerk in Den Haag, tijdens de speciale consumenten dag.

image002 EVISA is oorspronkelijk een vakbeurs voor interieurarchitecten, detaillisten en stylisten uit de wonenbranche. Tijdens het event presenteren diverse merken hun nieuwste collecties op het gebied van textiel, vloerbedekking, behang, meubilair en accessoires: alles voor de basis van het luxe interieur. Nu kunnen alle interieurliefhebbers van deze prachtige producten genieten, tijdens de consumentendag op zaterdag 19 maart. Onder het genot van een hapje en drankje en binnen de overweldigende omgeving van de Grote Kerk worden consumenten op de hoogte gesteld van de nieuwste interieurtrends en -producten.

Kleurworkshop & stylingadvies
Uitgangspunt van EVISA 2011 is het thema De Kunst van het toepassen. Tijdens de kleurworkshop van Farrow & Ball leert men bijvoorbeeld hoe kleuren het beste geïntegreerd kunnen worden in het interieur. Deze kleurworkshop is er een van de vele. Daarnaast worden er lezingen gegeven waarbij interieur en styling centraal staan. Zo geeft topdecorateur Rob Piepers live demonstraties en staan er stylisten klaar om persoonlijk stylingadvies te geven. Evisa staat, kortom, garant voor een inspirerende, vernieuwende en gezellige dag!

http://www.evisa.nl