maandag 28 maart 2011

De eerste tuin App van Nederland

Intratuin lanceert vandaag de eerste iPhone applicatie voor tuinminnend Nederland. Met deze App biedt Intratuin alle iPhone-gebruikers tips voor het onderhoud en de inrichting van de tuin. Maar ook op het gebied van interieur informeert de grootste tuincentrumketen de gebruikers van de App over de laatste trends. Bovendien hebben zij dankzij deze service altijd de actuele folder bij de hand en is de dichtstbijzijnde vestiging, en de route er naar toe, in een handomdraai gevonden. De Intratuin App is gratis te downloaden in de iTunes store.

intratuin
Elk jaar vragen veel mensen zich weer af wanneer ze de tuin het beste kunnen onderhouden of voorzien van een metamorfose. Wanneer moet ik snoeien, verticuteren of bollen planten? De officiële App van Intratuin biedt hulp bij dat soort vragen. Elke maand worden aan de hand van een overzichtelijke tuinkalender de juiste tips voor het beste resultaat in  tuin of op balkon weergegeven. Daarnaast worden met behulp van ‘Ideetjes & weetjes’ de laatste trends en handige tips gegeven om tuin en interieur optimaal en naar eigen smaak in te richten.

Folder & GPS
Iedere twee weken verschijnt een nieuwe Intratuin folder die vol staat met aanbiedingen en inspiratie voor tuin en interieur. De folder wordt huis-aan-huis verspreid, maar is voortaan ook via de App terug te vinden. Het voordeel van de folder op de smartphone is dat deze altijd en overal bij de hand is en direct beschikbaar is zodra deze ingaat. Ook is het mogelijk om op basis van de GPS-locatie de dichtstbijzijnde Intratuin te vinden en de route er naartoe te bepalen.

Karin Witteveen, marketingmanager van Intratuin over de lancering van de App: “We zijn ontzettend trots dat we met de introductie van de App onze klanten nu de mogelijkheid bieden om zich ook via de mobiele telefoon te oriënteren op tuingebied. Ze zijn van ons gewend dat we ze voorzien van goed advies. Advies dat ze nu ook aan de hand van de tuinkalender in de App overal kunnen raadplegen. Tuinieren vanuit de luie stoel of juist actief met de folder op je smartphone de winkel in.”

Over Intratuin
Intratuin, de groene belevenis. Intratuin is een belevenis in elk seizoen. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige én inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, met een overvloed aan planten en bloemen. Sfeervol, met een ruim aanbod woonaccessoires en seizoensartikelen. Praktisch, met een compleet assortiment dierenverzorgingsproducten. Gastvrij met een gezellig tuincafé en een speelhoek voor kinderen. En altijd biedt Intratuin iets extra’s: stylingtips, speciale acties en creatieve workshops die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.