dinsdag 29 maart 2011

Hillhout introduceert tuinschermen van twee meter hoog

Tuinschermen vormen voor elke tuin, groot of klein, een stijlvolle manier om beschut en zonder inkijk van elkaar en van uw tuin te genieten. Om nóg meer privacy en rust te garanderen, komt Hillhout nu met tuinschermen van maar liefst twee meter hoog. De consument kan kiezen uit het robuuste en extra royale Jumboscherm of de chique Tuinwand Excellent, met voldoende ruimte om leidingen en dergelijke in weg te werken.

hillhout

Robuust Jumboscherm, 200 cm hoog
De Jumboschermen zijn tijdloos vormgegeven en gemaakt van de bekende Hillhout-kwaliteit. De geschaafde dikke planken ogen robuust door hun afmeting van 1,6 x 14 cm en zijn geschroefd op stevige steunlatten met roestvrijstalen schroeven. Het scherm is ca. 5 cm dik en ook een bijpassende deur is leverbaar. De deurstijlen hiervan zijn gemaakt van “gevingerlast” hout, wat ervoor zorgt dat deze niet kromtrekken.

Chique Tuinwand Excellent, 200 cm hoog
De Tuinwand Excellent is een chique en sterke vlakke houten wand van circa twee meter hoog. Door de geprofileerde en watervast verlijmde platen heeft deze wand aan beide zijden dezelfde mooie uitstraling. Omdat de benodigde vierkantpalen volledig in de wand zijn opgenomen, ontstaat een volledig vlakke wand. De afdekbalken van 200 cm lang werken de wand bovendien strak af. De totale dikte van de Tuinwand Excellent is 10 cm en daardoor zijn leidingen voor elektriciteit, water en dergelijke perfect in de wand weg te werken. Stijlvol en praktisch tegelijk dus.

Geen omkijken naar
De tuinschermen van Hillhout zijn KOMO-verduurzaamd met tien jaar Hillhout-garantie tegen houtrot, waardoor de consument hier jarenlang geen omkijken naar hoeft te hebben. De schermen zijn gemaakt van uitsluitend Fsc- of Pefc-gecertificeerd kwaliteitshout. Om het plaatsen van tuinschermen extra gemakkelijk te maken, heeft Hillhout de opbouwtips op een rijtje gezet, te vinden op www.hillhout.com.

De tuinschermen van Hillhout zijn te koop en te zien bij alle Hillhout-dealers (voor adressen zie www.hillhout.com).

Meer tuin