donderdag 31 maart 2011

Op hoge hakken

Bank heelz, ontwerp marike andeweg

Een nieuwe ontwerper, een nieuwe primeur: bank Heelz van ontwerper Marike Andeweg is de eerste kussenbank in de collectie van Designonstock.com. Een bank waar je lekker in kunt ploffen, maar toch een stevige zit heeft. En die weinig ruimte in de breedte inneemt, maar door haar slanke armleuningen wel veel zitruimte biedt. Met de ‘stilettohakken’ als pootjes is het van alle kanten een elegant ogend model.

image005

Marike Andeweg over Heelz: “Heelz moest voor mij vooral een verrassend en tijdloos karakter krijgen. Een bank die zelfverzekerd en tegelijkertijd ingetogen is. Dit komt tot uiting in de comfortabele kussens, het karakteristieke ‘hapje’ en de spanning tussen de lage rug en slanke armleuning. Het pootje is wat Heelz letterlijk draagt: een rank element die de bank haar verfijnde look geeft. Ook hier is de detaillering van het grootste belang: het horizontale lijntje zorgt ervoor dat het pootje naadloos integreert met de bank”.

Model Heelz is verkrijgbaar in 70 uitvoeringen in stof als 2,5-zits, 3-zits of 4-zits bank, in een hoekuitvoering in 4 afmetingen met chaise longue, als fauteuil en met een op verschillende manieren toepasbare poef. De bank is verkrijgbaar vanaf euro 1799,-. Net als de overige meubels in de Designonstock.com collectie is de levertijd van Heelz 2 tot 3 weken. Ook op dit model biedt Designonstock.com haar unieke ruilservice. Bankenserie Heelz is vanaf eind april verkrijgbaar via de erkende Designonstock.com verkoopadressen. Kijk voor een actueel overzicht van deze verkoopadressen en voor informatie over de collectie op www.designonstock.com.