woensdag 23 maart 2011

Silestone®, hét kwartsoppervlak voor Bulthaup keukens

Deurne, maart 2011 − Cosentino Group, eigenaar van het merk Silestone®, en Bulthaup GmbH & Co KG hebben een overeenkomst gesloten waardoor alle kwartsoppervlakken in de keukens van de Duitse producent voortaan van het merk Silestone® zijn. Een voorbeeld is de Bulthaup b3 keuken, bekend voor zijn eenvoud en discrete look, die uitgerust wordt met een 10mm Silestone® werkblad.

silestonebulthaup

Bulthaup staat erom bekend dat zij ruimtelijk verder denken dan de beperkingen die de keuken oplegt, of het nu gaat om open ruimtes of intiemere plekken. Voor Bulthaup komt kwaliteit op de eerste plaats. Het bedrijf zorgt voor een frisse interpretatie van conventionele projecten en herdefinieert de leefruimte.

De door Bulthaup geselecteerde Silestone® kleuren liggen volledig in lijn met de filosofie en de stijl van de fabrikant. Het kleurengamma kwam tot stand dankzij een nauwe samenwerking tussen het R&D-departement van de Cosentino Group en het team van Bulthaup. Bulthaup neemt de volgende Silestone® kleuren op in zijn catalogus: Blanco Zeus, Cemento Spa, Gris Expo, Negro Tebas en Unsui.

Alle Bulthaup showrooms zullen wereldwijd worden uitgerust met Silestone® werkbladen. De natuurlijke schoonheid van Silestone® en de uitzonderlijke eigenschappen ervan, maken het materiaal ideaal voor keukenwerkbladen. Keukens uitgerust met Silestone® kwartsoppervlakken zijn verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een opmerkelijk design.

“We zijn trots op onze samenwerking met Bulthaup”, aldus Santiago Alfonso, Marketing Director van Cosentino Group. “Silestone® en Bulthaup delen hetzelfde gevoel voor esthetiek en design. De b3 keuken is de beste illustratie van de waarde van het partnership tussen Silestone® en Bulthaup."

Meer aanrechtbladen