donderdag 31 maart 2011

Woonbeurs Amsterdam en designbeurs Meesterlijk gaan samenwerking aan

Hoofddorp, 30 maart 2011 – De Woonbeurs Amsterdam -de grootste consumentenbeurs op woongebied in Nederland- en Meesterlijk -de beurs voor design, ambacht en toegepaste kunst- bundelen hun krachten. Van 24 september tot en met 2 oktober 2011 vinden beide evenementen op één plek plaats. Hiermee ruilt Meesterlijk Eindhoven in voor de Amsterdamse RAI.

“Beide beurzen hebben een eigen focus, maar vullen elkaar goed aan,” aldus Ingrid van Schooten, manager van de Woonbeurs Amsterdam. “Tijdens de 19e editie van de Woonbeurs Amsterdam kunnen bezoekers eenvoudig, met hetzelfde toegangskaartje de beurs Meesterlijk, in een aparte hal, bezoeken. De komst van Meesterlijk in Amsterdam draagt bij aan het positieve imago en het goede bezoekersprofiel van de Woonbeurs Amsterdam. Ik kijk erg uit naar deze bijzondere samenwerking.”

hermadejong

Ook Nicole, eigenaar van bureau Uniquole en art director, curator van Meesterlijk, verheugt zich op de gelijktijdige presentatie in de Amsterdam RAI. “Met de verhuizing naar Amsterdam maken wij een grote stap voorwaarts. De samenwerking biedt ons de kans design, ambacht en toegepaste kunst bij een bredere doelgroep onder de aandacht te brengen.”

http://www.meesterlijk.nu/
http://www.woonbeurs.nl/