vrijdag 8 april 2011

Blomus Fine Wine

Genieten van fijne wijnen

De nieuwe blomus wijnproducten richten zich op het thema wijn en decanteren. Fijne wijnen vragen om een juiste zuurstofdosering en temperatuur zodat hun bouquet volledig tot recht komt.

DELTA
De decanteerkaraf DELTA kenmerkt zich door een pure vormgeving. Deze nieuwe wijnkaraf biedt een intelligente oplossing. Wanneer men de karaf vult door de roestvrijstalen opening wordt de wijn gelijktijdig belucht en gefilterd van kurk restanten en bezinksel. Het is niet nodig om de ingebouwde filter schoon te maken, de wijn kan direct en zonder druppen worden uitgeschonken. De restanten zullen in de filter achterblijven. Verkoopadviesprijs: €59,95.

blomus1

HELIX
Professioneel decanteren is een eenvoudige en druppelvrije zaak met de stijlvolle decanteerschenker HELIX. Deze hoogwaardige roestvrijstalen schenktuit filtert en belucht de wijn tijdens het vullen van de wijnglazen. De schenker is eenvoudig uit elkaar te halen voor reiniging. Verkoopadviesprijs: €29,95.

COLLETO
De combinatie van stijlen in fleskoeler COLLETO creëert een chique samenspel tussen het roestvrijstaal en de neopreen. Water, prosecco, witte wijn of frisdrank kunnen stijlvol worden gepresenteerd en gekoeld in de stevige fleskoeler. Geïntegreerd in de neopreen hoes bevindt zich de gekoelde gel-pack welke de fles urenlang op temperatuur houdt. Verkoopadviesprijs: €49,95

GHETTA
Kleurrijk is het kenmerk van deze koelmanchet GHETTA. Met de handige roestvrijstalen clip aan de bovenkant van de hoes kan hij passend worden gemaakt om iedere 0,75 L fles. De zachte neopreen hoes welke is gevuld met een koelgel, voegt zich om de fles als een tweede huid. Verkoopadviesprijs: €24,95.

ONYX
Praktisch, smal en rond, de foliesnijder ONYX verzekert een snel en gemakkelijk openen van de folie. De minimalistische look van ONYX focust op het essentiële: dit kleine designobject combineert op elegante wijze vorm en functie. Verkoopadviesprijs: €14,95.