vrijdag 8 april 2011

Buiten eten was nog nooit zo leuk en lekker

KitchenAid grillaccessoires

Als de lente kriebelt, is er gelukkig KitchenAid. Met zijn professionele buitenkeukens til je de lente en zomer zo naar een ongekend culinair niveau. Ontdek daarbij de nieuwe, handige grillaccessoires en je bent vertrokken voor een spannend kookavontuur. Nodig vrienden en familie uit en laat de buren watertanden…

kitchenaid1
Met zijn assortiment barbecues brengt KitchenAid alle gebruiksgemak en comfort van binnen naar buiten. Geef je fantasie de ruimte en combineer het beste van twee werelden: de uitgebreide culinaire mogelijkheden van binnen met de ontspannen sfeer van buiten. En waarom zou je je beperken tot een klassieke kippenbout op de grill? Haal de sterrenchef in je boven en breng met KitchenAid het buiten koken op smaak!

NIEUW: barbecueaccessoires
Met de handige barbecueaccessoires van KitchenAid grill je alvast zonder gegrom. Niet alleen ogen ze stijlvol in hun gekende robuuste design, de roestvrijstalen uitvoering maakt ze ook zeer duurzaam. De accessoires liggen zacht en comfortabel in de hand en maken in openlucht koken nog leuker.
De driedelige set met vork, tang en draaispatel is een onmisbare hulp. De tang kan je in gesloten stand vergrendelen om compact op te bergen. Met het spiesjesrek, inclusief zes makkelijk te draaien spiesen, creëer je in een handomdraai de lekkerste brochettes. Het verhoogde rek voorkomt vastplakken aan de grill; met de omhoog gerichte handgrepen kan je het rek makkelijk optillen. De multifunctionele grillborstel maakt het gebruiksgemak compleet. De zijborstel helpt bij het schoonmaken tussen grillroosters, terwijl je met het schuurblok vet en etensresten kan verwijderen.