zondag 3 april 2011

Een nieuwe golf

Villeroy & Boch presenteert uitbreidingen NewWave.

Verrassingen en originaliteit. Daarnaar is de moderne mens continu op zoek. Ook thuis doen we steeds meer ons best om een bijzonder diner op tafel te zetten. Om aan deze wens tegemoet te komen, is de welbekende NewWave-lijn uitgebreid met een aantal verrassende nieuwe onderdelen. De welbekende ‘golf’ is op een frisse, nieuwe manier geïntegreerd in de ontwerpen.

villeroy

Speels
De rechthoekige borden en schalen hebben twee ‘golven’ aan overliggende zijden, wat een speels effect creëert. De randen van de nieuwe artikelen zijn gelijkmatig ontworpen, waardoor de overgang naar de golf vloeiend verloopt. Het resultaat: een uitdagend beeld, waarmee iedereen zijn eigen creatieve presentaties kan maken.

villeroy2

Fruit of maaltijd
Eye-catcher van de nieuwe onderdelen is de grote schaal, die eigenlijk bestaat uit twee kleinere schalen. Op zichzelf al mooi, maar helemaal bijzonder als er fruit of bijvoorbeeld een salade in gepresenteerd wordt. Verder zorgen de pizzaborden, rijstschaaltjes en groenteschaal ervoor dat ieder gerecht er prachtig uit kan zien.

Fantasie
U kunt uw fantasie helemaal de vrije loop laten. De theekopjes zijn bijvoorbeeld prima geschikt om roomijs in te serveren en in de mix-and-match dipschaaltjes kunt u ook mini-desserts presenteren. Het nieuwe, lichtgekleurde houten dienblad voegt een warme noot toe aan de NewWave-serie. De nieuwe onderdelen zijn overigens perfect met elkaar te combineren, maar ook met de bestaande NewWave-collectie.