donderdag 14 april 2011

Nieuwe handige zakjes voor Kitchen Today

BRABANTIA breidt succesvolle 'wandrailsysteem' verder uit

Brabantia ontwikkelde het flexibele Kitchen Today-wandrailsysteem om allerlei keukenhulpen overzichtelijk bij de hand te hebben. Het krijgt er nu een paar stijlvolle katoenen voorraadzakjes in twee handige maten bij.

brabantia

Gebruik de zakjes voor het bewaren van regelmatig gebruikte producten zoals eieren, knoflook, uien en kruiden of voor klein keukengerei dat zelf geen ophangoog heeft. Met het Kitchen Today-wandrailconcept kan je een veelvoud aan keukenhulpen volgens je eigen wensen organiseren, helemaal op maat volgens elke individuele keuken. Het flexibele systeem laat namelijk toe om het eenvoudig uit te breiden of samen te stellen.

De uiterst duurzame voorraadzakjes zijn verkrijgbaar in twee maten - laag (16 cm diep) en hoog (20 cm diep)- en zijn gemaakt van voortreffelijke, 100% katoen, machinewasbaar op 40 ºC. De voorraadzakjes zijn afgewerkt in ton-sur-ton grijs met een Brabantia ‘fashion label’, hebben een klein ingewerkt gaatje om aan de wandrail te bevestigen en kunnen eenvoudig losgemaakt worden om op het werkblad of elders in de keuken te gebruiken.
Eigenlijk kunnen de zakjes overal in huis worden gebruikt, zolang er maar een haakje is, bijvoorbeeld in de badkamer, de kelderkast of in de bijkeuken.