woensdag 27 april 2011

PIET BOON® COLLECTION UPDATES

Door functioneel en tijdloos design te combineren met natuurlijke materialen en de voor ons merk zo kenmerkende bijzondere aandacht voor detail, sluit Piet Boon® Collection perfect aan bij uw persoonlijke lifestyle.

Wij zijn heel trots met de uitbreiding van onze outdoor meubellijn. Vanaf heden zijn de NIEK en ANNET series uitgebreid met nieuwe ontwerpen. Een 3-zits NIEK bank hoog en laag 190cm breed en een ANNET bijzettafel met een vierkant blad van 120cm. De nieuwe buitenmeubelen zijn gemaakt van iroko net als de rest van de Piet Boon® Collection buitenmeubels.

niekbank

NIEK bank
De NIEK serie bestaat uit de NIEK eettafelstoel en de NIEK loveseat. Door de NIEK laag eettafelstoel te combineren met de ANNE outdoor eettafel is het mogelijk om in één setting te loungen en actief te tafelen. Voor diegenen die er de voorkeur aan geven om hoger te zitten, is er ook de NIEK hoog en ANNE hoog serie. De NIEK kussens zijn gemaakt van waterafstotende buitenstof, beschermhoezen kunnen als extra optie
worden besteld.

annetbank
ANNET bijzettafel
Het sobere design in combinatie met het natuurlijke materiaal dat is gebruikt voor de productie van ANNET, maakt van deze tafel een tijdloos en duurzaam ontwerp voor tuin of terras. Deze ANNET van 120x120x32cm past perfect bij de NIEK loveseat.

Meer informatie over Piet Boon® Collection vindt u op onze nieuwe website www.pietboon.com.

Meer meubelen en design