woensdag 6 april 2011

Robuuste barbecues in trendy ruby kleur

Strak in het vel en modern van kleur. Maar evengoed te scharen onder de klassiekers. De Ascona en de Ambri zijn twee nieuwe barbecues uit het assortiment van Outdoorchef. Onderscheidend in kleur zijn ze zeker. De nieuwe kleur ruby (robijnrood) laat zich omschrijven als: bijzonder, warm, trendy als ook klassiek.

Ascona
Het onderstel van de Ascona is gepatenteerd. Het speciale kruidenrek, dat is uitgevoerd in eucalyptus hout, biedt extra ruimte. Door het one touch mechanisme is de barbecue eenvoudig aan te steken. Ook is er een opbergruimte voor bestek. De Ascona heeft een diameter van 54 centimeter en is voorzien van een dubbelvoudige brander.

outdoorchef

Ambri
De Ambri is te vergelijken met de Ascona maar is met een diameter van 45 centimeter net een maatje kleiner. Het onderstel is gecoat in zilver. Het kruidenrek en de opbergruimte onderop zijn uitgevoerd in zwart eucalyptus hout of naturel look. Ook de Ambri is voorzien van een waterdichte thermometer en is verkrijgbaar in traditioneel zwart of de nieuwe trendy kleur ruby. De Ambri is voorzien van een enkelvoudige brander.

Barbecueën op een Ascona of een Ambri is de:

- meest gezonde manier van barbecueën (door het trechtersysteem geen vet-en rookvlammen)
- meest veelzijdige manier van barbecueën (wokken, bak ken, grillen, pizza’s maken)
- meest gemakkelijke manier (eenvoudig schoon te maken)
- Uniek trechtersysteem: niet aanbranden – geen rook – veelzijdig gebruik

Outdoorchef heeft het unieke, gepatenteerde trechtersysteem ontwikkeld. De trechter zorgt ervoor dat vet en vleessappen veilig worden afgevoerd, zodat het vlees niet kan aanbranden. In combinatie met een deksel bovenop de barbecue wordt het vlees bovendien gelijkmatig gaar zonder dat het regelmatig moet worden omgekeerd. Als de trechter wordt omgedraaid, wordt de warmte in het midden geconcentreerd en is de barbecue perfect geschikt om te koken of te wokken. Doordat het vet in de trechters wordt opgevangen, wordt de barbecue alleen aan de binnenkant vuil en is hij daarom gemakkelijk binnen enkele minuten perfect schoon te maken.

outdoor2