dinsdag 12 april 2011

Tuinhortensia’s van Endless Summer

De tuinhortensia’s van Endless Summer zijn een uitkomst voor bloemenliefhebbers met én zonder groene vingers. De bijzondere hortensia’s kenmerken zich door een hoge kwaliteit, rijke bloei en extra hoge bloemproductie. Dat wordt een eindeloze zomer…

endless

Bol of plat
Endless Summer kweekte een drietal hortensia’s met bolvormige bloemen: ‘The Original’ (blauwe en roze bloemen) en ‘The Blushing Bride’ (witte bloemen). Alle hortensia’s van Endless Summer zijn geschikt voor tuiniers met en zonder groene vingers want in tegenstelling tot de ‘normale’ hortensia, vormen de hortensia’s van Endless Summer namelijk op elke tak bloemen. Dat betekent dat je in het voorjaar (maart) de hortensia naar eigen inzicht kan snoeien, zonder dat de bloei tegen zal vallen.

Verzorging
De hoogte van de varieert van 90 tot 150 centimeter en de bloemen hebben een doorsnede van 15 tot 20 centimeter. De verzorging is zeer eenvoudig want je ziet direct wanneer de plant water nodig heeft, het blad van de hortensia gaat dan wat ‘slaphangen’ om zich (kort na het watergeven) weer op te richten. Bij elke hortensia van Endless Summer zit bovendien een zakje Pokon voeding; het garandeert een extra lange, gezonde en uitbundige bloei!

Winkelactie
Endless Summer organiseert in 2011 een unieke actie. Elke hortensia is namelijk voorzien van een unieke code. Wanneer je deze code via de website van Endless Summer invoert maak je kans op een midweek in Beekse Bergen of het Dierenbos. Sowieso krijg je 30% kassakorting bij een bezoek aan bijvoorbeeld Beekse Bergen (Hilvarenbeek), Sportiom (Den Bosch), Dierenrijk (Eindhoven) of het Nederlands Stripmuseum (Groningen).

Cadeautip: Zondag 8 mei is het Moederdag. Verwen moeder eens met een tuinhortensia!

Kijk voor meer informatie en acties op www.endless-summer.nl