woensdag 11 mei 2011

100% Design, 100% bert plantagie

Op 26, 27 en 28 mei vindt in de monumentale Van Nellefabriek in Rotterdam weer de vakbeurs 100% Design plaats. Hier brengt de crème de la crème op het gebied van interieur- en projectdesign hun noviteiten onder de aandacht van een vakpubliek. En bert plantagie is erbij! Samen met ontwerper Roderick Vos.

Hoewel bert plantagie al sinds 1958(!) actief is op de hospitality- en projectmarkt en dus veel ervaring heeft in de zorgbranche, recreatie, horeca- en kantoorinrichting, is het de eerste keer dat het bedrijf deelneemt aan 100% Design. Logischerwijs worden enkele topmodellen gepresenteerd die met name voor de projectmarkt interessant zijn.

Meet & Greet Roderick Vos
Ontwerper Roderick Vos zal tijdens de beurs op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei aanwezig zijn op de stand (V16) van bert plantagie om het unieke productieproces van zijn stoel RePly in woord en beeld toe te lichten.

reply

RePly | Roderick Vos
‘Keukenstoeltje’ RePly is ontworpen met een knipoog naar de plywood stoeltjes uit de jaren ‘60. Het productieproces is een technisch huzarenstuk op zich: opgebouwd uit diverse lagen verlijmd fineer en in één enkele persing gebogen tot een driedimensionale vorm.

monty

Monty | Roderick Vos
De Monty is een uitnodigende bank met een sympathieke vormgeving waarbij direct de uitgekiende verhoudingen tussen rug, zitting en armen in het oog springen. Mooie details zijn de schuine inkepingen tussen armen en zit en de gietpootjes uit één stuk. Op 100% Design wordt de extra brede 3-zits getoond, maar Monty is uiteraard in vele varianten leverbaar.

mod

MOD | Simon Pengelly
Veelzijdig toepasbaar designstoeltje, met een rank onderstel van RVS. Bij uitstek geschikt om te stofferen in een combinatie van stof en leer.

rho

Rho | Just Meyer
Het eigentijdse kuipstoeltje Rho valt direct op door het spinachtige onderstel, standaard uitgevoerd in glanschroom. De kuipjes zijn ideaal voor in kantoren en vergaderruimtes en aan eettafels. Naar keuze gestoffeerd, maar óók verkrijgbaar in matzwarte kunststof. De geschakelde traverse-uitvoering van Rho is speciaal ontwikkeld voor wachtkamers, congreszalen en andere projectinrichtingen. Rho is er zowel mét als zonder armleggers.

cheek

Cheek | bert plantagie team
Speciaal voor 100% Design brengt bert plantagie de tafel Cheek geheel in het zwart. Zwart is tijdloos, stijlvol en gewoon altijd goed. Het tafelblad is uitgevoerd in praktisch HPL, de wangen zijn gepoedercoat. Cheek is breed toepasbaar en verkrijgbaar in veel verschillende maten en uitvoeringen.