woensdag 4 mei 2011

Beleef de Woonmode, ontmoet de Woonbladen!

Live, vanuit Alexandrium Woonmall:

De nieuwste interieurtrends staan tot en met 14 juni centraal in Alexandrium Woonmall, waar de bezoeker ‘live’ gedemonstreerd ziet hoe de nieuwe Woonmode thuis toegepast kan worden.

In een huis op ware grootte wordt woonmodetrend Stad & Land gepresenteerd, met nieuw meubilair en accessoires. Tijdens styling workshops tonen VT Wonen stilisten de kunst van het stylen en handige doe-het-zelf tips dienen als uitgangspunt voor het  ‘restylen’ van de huiskamer. In de gezellige binnentuin wordt gratis interieuradvies gegeven, een personal shopper staat klaar en magazine Eigen Huis & Interieur presenteert een selectie objecten die passen binnen het moderne designinterieur van woonmodetrend Vorm & Structuur. Er is in Alexandrium Woonmall kortom genoeg inspiratie te vinden voor een nieuw en trendy interieur, en daarnaast staat het garant voor een gezellig dagje woonwinkelen!

alexandrium-03

ZOMER IN JE HOOFD, ZOMER IN HUIS!
We hebben zin in de zomer! Het weer werkt mee, met heerlijke temperaturen buiten, maar ook het huis binnen is gelukkig in een mum van tijd in de zomerse sferen te brengen. Een bezoekje aan Alexandrium Woonmall brengt je direct op de hoogte van de nieuwste woontrends. Bovendien geven de topstillisten van ‘de woonbladen’ gratis advies  en demonstraties op het gebied van styling en inrichting. Noviteiten zijn te bewonderen, zoals het nieuwe Tempur VT Wonen bed of de romantische behangcollectie ‘Un Bisou’ van Eijffinger. In het ‘huis’ worden inspirerende clips getoond, waarbij de nieuwste woonmodetrends voor deze zomer centraal staan. Het huis is bovendien ingericht met nieuwe meubelen en actuele kleurencombinaties die het moderne interieur bepalen. Belangrijk is bijvoorbeeld dat er in het landelijke interieur meer kleur komt, vooral voor geel en groen is een hoofdrol weggelegd. In het huis is te zien hoe deze trendkleuren het beste tot hun recht komen.

alexandrium-02

MAAK EEN VT WONEN MOODBOARD
Onder leiding van de stilisten maak je in Alexandrium Woonmall gratis een moodboard. Richting wordt gegeven aan de eigen woonsmaak en, geïnspireerd op de nieuwste trends, leert de bezoeker hoe de eigen smaak door te vertalen is naar het interieur. Het moodboard geeft dus een duidelijke sfeerimpressie van de persoonlijke woonstijl! Een personal shopper van VT Wonen staat vervolgens paraat om een aantal winkels bezoeken. Het interieuradvies wordt gegeven in de inspirerende omgeving van een binnentuin, verrijkt door kleurrijke kamerplanten als Calla, Betulia, Kalanchoë en Cyclaam die tijdens de zomermaand ook prima buiten kunnen vertoeven. Kijk voor meer informatie op www.verrassendbuiten.nl.

alexandrium-01

DE KIDS GAAN GEZELLIG MEE
Neem kinderen gezellig mee naar Alxandrium Woonmall want er is genoeg te doen, voor groot en klein. Zo is er voor de kleinsten een poppenkast. Oudere kinderen kunnen in het videotheater terecht, voor leuke jeugdfilms. In het restaurant zijn snacks te verkrijgen maar je kunt er ook prima lunchen én ijsjes halen. Want dat hoort natuurlijk bij de zomer! 

Data  workshops

De workshops ‘Styling’ en ‘Moodboards maken’ worden gegeven op zondag 1 mei, zaterdag 7 mei, donderdag 2 juni, zaterdag 5 juni en maandag 13 juni.

Kijk voor meer informatie op www.alexandriumwoonmall.nl

Meer
woontrends 2011