woensdag 4 mei 2011

ESQO LIVING presenteert: woonwinkelen anno nu

ESQO LIVING neemt winkelen vanuit je luie stoel wel heel letterlijk. Online een betaalbare design bank bestellen kon de interieurliefhebber al langer vanuit hun digital flagshipstore. Revolutionair echter is, dat de consument ook de bank in de showroom fysiek niet meer hoeft te verlaten. Neem plaats op je favoriete bank en de woonadviseurs zullen je met de iPad2 meenemen in de wereld van woonwinkelen anno nu.

Onder het motto ‘Affordable Luxury’ worden de designharten van de stijlbewuste consument verovert. ESQO LIVING doet de dingen namelijk net even anders. Middels eigen vormgeving en productie wordt top design voor iedereen haalbaar en betaalbaar, zonder concessies te doen op stijl, kwaliteit of service. Dat kan namelijk… en dat werkt dus ook! Met een unieke collectie banken, fauteuils, eetkamertafels, stoelen en verlichting, verovert ESQO LIVING de Nederlandse interieur markt!

3-zits Bank C

Sven Milder, oprichter van ESQO LIVING: “We dagen onszelf uit om met een innovatieve blik tegen een toch wat traditionele markt aan te kijken. Zo ontstaan er nieuwe mogelijkheden om de kritische woonconsument te verleiden en te verbazen.” De toepassing van het internet speelt hierin een centrale en belangrijke rol.

Het vernieuwende winkelproces bij ESQO LIVING biedt tal van mogelijkheden. Zo kan de interieurliefhebber zich vooraf online oriënteren, productvideo’s bekijken en gratis stofsamples aanvragen. Kortom alle faciliteiten worden geboden om een online aankoop te vergemakkelijken. En mocht je online nog niet overtuigd zijn? Dan fungeren de showrooms als fysieke exponent waar je op je gemak je toekomstige aankoop met of zonder iPad2 kan ervaren.

Nieuwsgierig? Bezoek ESQO LIVING online, aan het Westerdoksplein in Amsterdam en vanaf 7 mei in de Woonfabriek in Amsterdam.

http://www.esqo-living.com/

Meer interieur