woensdag 4 mei 2011

Exclusief cadeau: VIP-rozen

Rozen met een gouden randje

VIProses introduceert een collectie rozen met een ‘gouden randje’. De bloemen van topkwaliteit krijgen namelijk een ‘VIP-behandeling’ naar keuze met glitters, special paint, metallic of waxcoating. Het resultaat is een boeket rozen met een extraatje. De VIP-rozen zijn eenvoudig via internet te bestellen en worden vers van de kweker in een representatieve cadeauverpakking toegezonden.

VIP-rozen_01_10cm

VIP-behandeling
Rozenkwekerij Sassen BV uit Nieuwveen kweekt vooral Avalanche-rozen. Het is één van de sterkste rozensoorten met een bijzonder lang vaasleven. De VIP-rozen krijgen een behandeling met glitters, special paint, metallic of wax. Daarmee krijgen de bloemen een extra feestelijke en exclusieve uitstraling. Ideaal voor feesten en bijzondere gelegeheden. Omdat alleen de buitenste bloembladen zijn bewerkt, bloeien ze op natuurlijke wijze en veranderen ze tijdens de bloei op een prachtige manier van karakter. VIP-rozen bloeien onder normale omstandigheden gegarandeerd 10 dagen. Voor een extra lange bloei wordt ook een zakje rozenvoeding meegeleverd.

Eenvoudig
Op www.viproses.nl staat een compleet gerubriceerd overzicht van de beschikbare kleuren en combinaties. Je kiest eenvoudig jouw favoriete kleur roos en VIP-effect. Elk boeket bestaat uit tien grote rozen. Ze worden vlak voor levering vers uit de kwekerij gesneden en voorzien van het VIP-effect. Via de website van VIProses kun je de leverdatum selecteren. Wanneer je de bijzondere rozen op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, worden ze de volgende dag bezorgd! De afleverdatum kun je overigens ook in het bestelmenu bepalen. Een innovatieve geschenkverpakking beschermt de bloemen en voorkomt uitdroging tijdens het vervoer. Op een wenskaart naar keuze kun je bovendien jouw persoonlijke boodschap toevoegen. Betaling gaat makkelijk en veilig via iDeal. Naast bewerkte VIP-rozen zijn ook naturel rozen verkrijgbaar via de website.

VIP-rozen zijn exclusief verkrijgbaar via www.viproses.nl vanaf € 22,95.