maandag 16 mei 2011

Harvink: NL.design

Dit voorjaar heeft Harvink zich laten inspireren door de steeds veranderende wensen en behoeften van de Nederlandse consument. Dit is terug te zien in de nieuwe ontwerpen; Nederlands Design is gecombineerd met uitnodigende, eigenzinnige meubels en veel zitcomfort, waarbij het o-zo-herkenbare frame wederom prachtig in het oog springt. Duidelijk is dat Harvink-meubelen gemaakt worden door vakmensen met een passie voor modern

Stoel Rebel
De Rebel durft, ondanks de strakke belijning, buiten de lijntjes te gaan met haar gevlochten rugleuning. Voor deze stoel is de viltstof Royal in collectie genomen van maar liefst 3 mm dik, in 4 kleuren die een prachtige combinatie vormen met de eiken en noten kuipen.

rebel

Fauteuil Spirit
Deze fraai vormgegeven fauteuil met een geslepen design ziet er uitnodigend en relaxed uit. De zit is zeer comfortabel, waarbij de armen en rug goed worden ondersteund. Ga er even lekker voor zitten en kom tot jezelf in de Spirit.

spirit

Bank Smile
Deze vriendelijk ogende bank lacht je letterlijk toe. De afgeronde kussens en ondersteunend frame zorgen ervoor dat deze bank net iets minder kubistisch is. De hoge poten en naar achter hellende rugleuning geven de Smile een open karakter. Echt een sierraad voor uw huiskamer.

smile

Meer meubelen