donderdag 5 mei 2011

Maai uw gazon met uw iPhone

Veertig procent van de consumenten heeft niet genoeg tijd om het huis en de tuin te onderhouden, zo blijkt uit onderzoek van het Husqvarna Global Garden Report 2011. Een robotmaaier van Husqvarna is dan ook een welkom hulpmiddel voor drukke tuineigenaren. Nu wordt het gazon maaien zelfs nog gemakkelijker dankzij de nieuwe iPhone app voor Husqvarna Automower®, gratis verkrijgbaar bij de App Store.

Met de nieuwe iPhone app kunt u uw gazon nu zelfs maaien zonder dat u thuis bent. Iedere Automower® robot gazonmaaier die is uitgerust met een GPS Communicatie-kit kan met deze app op afstand worden gestart en gestopt, en zelfs in de gaten worden gehouden op het scherm van uw iPhone. De app bevat ook een installatiefilmpjes, een brochure van Husqvarna en FAQ’s.

Automower_260_ACX_in_grote_tuin

“Iedereen wil een goed onderhouden gazon, maar slechts weinigen zijn bereid de benodigde tijd hierin te investeren. Met de Automower® hebben wij het leven van tuineigenaren een stuk gemakkelijker gemaakt. Met de iPhone app gaan we nu een stap verder als het om tuinieren gaat. Met dit hulpmiddel kunt u net zo gemakkelijk uw gazon onderhouden als een telefoongesprek voeren,” aldus Stefan Axelsson, Business Development Manager van Husqvarna.

De GPS Communicatie-kit is verkrijgbaar voor het grootste deel van het Automower® assortiment en wordt vanaf 2011 standaard geleverd bij het 260 ACX model. De GPS Communicatie-kit bevat ook een diefstal-tracking functie. De locatie van de Automower® is via GPS te volgen en de Communicatie-kit stuurt bij een onverwachte verplaatsing van de robotmaaier een SMS-alarm.

Download hier de App