dinsdag 31 mei 2011

Maak persoonlijk kennis met Piet Piraat bij Morres op eerste pinksterdag!

Op twaalf juni is Morres meer dan ooit the place to be voor wie er samen met de kids even tussenuit wil. Doe inspirerende woonideeën op en laat intussen je kids genieten van Piet Piraat!

Schud de hand van Piet Piraat!
Op zondag 12 juni om 14 uur - eerste pinksterdag - hebben je kinderen de unieke gelegenheid de enige echte Piet Piraat te ontmoeten in Morres! Ter ere van de onlangs geopende Studio 100 shop bij Morres worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals deze meet & greet met Piet Piraat. Piet Piraat zal alle kindertjes opwachten voor een spannende piratenbegroeting. Wie op bezoek komt en naam, adres en woonplaats achterlaat kan bovendien 4 tickets winnen voor de Kabouter Plop show. Doen!

studio100

De grootste bank van zand ter wereld
Bovendien kan je ook de grootste bank gemaakt van zand ter wereld bezoeken, afgewerkt met karakters als Kabouter Plop, Piet Piraat, Samson, Mega Mindy en Bumba. Want die zitten allemaal op de grootste bank van zand ter wereld, en die staat bij Morres! Dit imposante kunstwerk van zand werd afgelopen mei ingehuldigd door loco-burgemeester Frank van Driessche samen met de directeur van de WSSA Marcel Elsjan of Wipper.

Expositie van zandsculpturen
Bezoekers kunnen tegelijk ook de fototentoonstelling bezoeken van eerder gebouwde zandsculpturen van de WSSA. Maak kennis met unieke zandcreaties vanuit de hele wereld!