dinsdag 31 mei 2011

Nostalgie met een twist

Van aantrekkelijk aubergine tot pretty pink

Iets van toen is dé trend voor nu. Dat zien we in de mode én in onze interieurs. We houden van vertrouwde vormen, die tegelijkertijd zo tijdloos zijn dat ze altijd actueel blijven. Dat verklaart het succes van “Colour Wonders”, een stijlvolle meubelcollectie van De Spieghel die, behalve in Ebony en Ivory, ook verkrijgbaar is in alle trendkleuren van nu.

colour 
In “Colour Wonders” vinden we uiteenlopende (klein)meubelen: van buffetkast tot TV- dressoir, van vitrinekast tot wijnkast, van eet- tot salontafel. Stijlvolle basics die van nature een vleugje nostalgie in huis brengen. Maar je kunt er ook mee knallen! De houten meubels zijn immers verkrijgbaar in maar liefst 15 trendy kleuren: van aantrekkelijk aubergine en pretty pink tot stoer brons en populaire cottagekleuren. Nét wat een interieur nodig heeft.
“Colour Wonders” is standaard afgewerkt in de lakkleur RAL9010. Een prachtige populaire naturel tint die in uiteenlopende interieurs past en prachtig combineert met bijvoorbeeld de eikenhouten boven- of tafelbladen en rieten inzetmanden van bepaalde kastjes. Als extra service worden meubels uit “Colour Wonders” in deze kleur door De Spieghel gegarandeerd binnen 4 weken geleverd. Op de andere kleuren moet iets langer gewacht worden, maar dat betreft dan ook persoonlijk maatwerk. Het is zelfs zo dat naar wens de buitenkant en binnenkant elk in een andere kleur afgelakt kunnen worden! Zo haalt “Colour Wonders” álles uit de kast.

De meubelen uit “Colour Wonders” hebben een ‘oude’, nostalgische uitstraling. Ze zijn stoer en solide, maar tegelijkertijd verfijnd in detail. Alle meubels zijn zorgvuldig afgewerkt en gemaakt om een leven lang mee te gaan. Vooral de kasten bieden veel praktische opbergruimte; voor al die huisraad die mooi ín of juist uit het zicht bewaard moet worden.

Advies verkoopprijs: verkrijgbaar vanaf € 1982,00.
Verkoop- en productinfo: De Spieghel Meubelen, tel: +31 (0) 226.45.16.35 of kijk op www.spieghel.nl of www.richmondinteriors.nl

Meer meubelen