maandag 23 mei 2011

Onbegrensd barbecueën met de Cadac Braaimaxx

De tijd dat we enkel worst of hamburgers grilden op de barbecue ligt al lang achter ons. Tegenwoordig worden de mogelijkheden enkel begrensd door onze verbeelding. De Cadac Braaimaxx gaat nog een stap verder. Deze barbecue heeft namelijk twee afzonderlijke kookgedeelten. Niets houdt je nog tegen om een heuse topchef te worden. Laat je fantasie de vrije loop, want met deze barbecue is alles mogelijk!

cadac

Revolutionair dubbel kookoppervlak
De Cadac Braaimaxx ontketende een ware revolutie in het barbecuelandschap. De twee aparte kookoppervlakken leverden de Cadac Braaimaxx de eerste prijs op in de Duitse Spoga Show in de categorie ’Beste Innovatie in Barbecues’. Je kan het deksel van het ene gedeelte openen, terwijl het andere deksel mooi dicht blijft. Ideaal om twee totaal verschillende gerechten te bereiden.

Deze Cadac barbecue wordt ook geleverd met een grilplaat, teppanyaki pan, pizzasteen, paellapan, wokpan en watertandende buren. Gooi sardientjes op de gril, maak een lekkere wokschotel klaar of bak hamburgers en een pizza, dankzij de twee kookoppervlakken is alles mogelijk. Ook niet onbelangrijk voor elk zelfrespecterend barbecuefanaat is het feit dat elk deksel een thermometer bevat.

De grilplaat is ideaal om traditionele barbecuegerechten klaar te maken. Als je graag roerbakgerechten op tafel zet, is de tappanyaki pan wat je nodig hebt. De stenen bakplaat is uitermate geschikt om brood of pizza op te bereiden. Vertoef je graag in zuidelijke sferen? Dan kan je de paellapan tevoorschijn halen.

Uiteraard heb je plaats nodig om groenten, vlees en vis te snijden, maar daar is deze luxebarbecue op voorzien. Aan beide kanten bevindt zich een grote zijtafel en als je toch nog extra werkruimte nodig hebt, kan je ook een bamboe snijplank aan de voorzijde van de handgreep plaatsen.

Kortom, laat je verrassen door je eigen verbeelding en geniet van de jaloerse blikken van je buren. Of nodig ze uit om gezellig mee te eten. De keuze is aan jou.