woensdag 11 mei 2011

Shopgids.nl iPhone app

EEN Media heeft de Shopgids.nl iPhone app gelanceerd, een nieuwe applicatie die het mogelijk maakt om binnen jouw omgeving te zoeken naar winkels met artikelen of merken waar je naar op zoek bent. De applicatie onderscheidt zich van andere applicaties omdat niet alleen de desbetreffende winkels worden getoond binnen een straal van 500 meter tot 10 kilometer, maar je krijgt tevens kortingsbonnen te zien van de winkels die zijn aangesloten en op dat moment een speciale aanbieding hebben voor de gebruikers van de Shopgids.nl app.

header

De Shopgids.nl app in gebruik
Ben je op zoek naar de laatste jeans, zonnebril of lingerie? De Shopgids.nl applicatie zoekt in jouw omgeving naar de dichtstbijzijnde winkel. Met deze unieke Shopgids.nl iPhone app is het mogelijk een persoonlijke shopgids te maken op basis van de geselecteerde shoplocatie en shopcategorieën. Daarmee kun je alle shops die ook te vinden zijn binnen Shopgids.nl, met alle relevante informatie zoals adres, openingstijden en webadres, nu gemakkelijk raadplegen of bellen via de mobiele Shopgids.nl applicatie.

Naast het maken van een persoonlijke digitale shopgids, kun je ook winkels zoeken, een looproute naar de winkel maken en de belangrijkste informatie rondom een winkel raadplegen. Maar de Shopgids.nl applicatie biedt meer. Je krijgt tevens toegang tot het laatste shopnieuws van de Shopgids.nlredactie. Ook zal op korte termijn een bekende Nederlandse fashion styliste haar wekelijkse shop recensies en tips delen via de app. Daarmee ben je altijd op de hoogte van de leukste en nieuwste shops via je mobiel!

Download hier de Shopgids App