maandag 9 mei 2011

Solidfloor™ opent inspiratieshop in de Bijenkorf Amsterdam

Vanaf 1 mei parketvloeren verkrijgbaar bij de Bijenkorf
De houten vloeren van het Europese merk Solidfloor zijn vanaf 1 mei dit jaar verkrijgbaar bij de Bijenkorf Amsterdam. Op de woonafdeling (derde verdieping) kunnen consumenten zich laten inspireren door de bijzondere collecties van Solidfloor, waaronder de nieuwe exclusieve Piet Boon® Flooring by Solidfloor collectie.

solidfloor2

Een parketvloer voor elke woonstijl
De houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit en het uitgebreide unieke assortiment. Solidfloor heeft de collecties verdeeld naar de drie belangrijkste woonstijlen: klassiek, sfeervol en modern. De acht unieke collecties zijn herkenbaar ondergebracht in deze woonstijlen. Van alle collecties toont Solidfloor een uitgebreide vloerenselectie in de inspiratieshop in de Bijenkorf. Wereldwijde primeur is de nieuwste collectie: Piet Boon® Flooring by Solidfloor. Deze exclusieve collectie is ontwikkeld in samenwerking met Nederlands toonaangevend designer Piet Boon®. Kenmerken van deze stijlvolle collectie zijn pure, natuurlijke materialen, unieke patronen en harmonie met een authentiek natuurlijk kleurenpalet.

solidfloor1

Interactie
Naast houten vloeren is er in de shop een indrukwekkende virtuele en interactieve winkelpresentatie. Bezoekers kunnen op interactieve wijze inspiratie opdoen in de collecties van Solidfloor. Door interactief gebruik van een touchscreen kan de consument op inspirerende en zeer eenvoudige wijze de vloer naar eigen wens uit de Solidfloor collecties selecteren.

solidfloor3

Trots
“Wij zijn uitermate trots dat de Bijenkorf onze collecties opneemt in het assortiment. Wij zijn ervan overtuigd dat de Solidfloor houten vloeren een uitstekende aanvulling zijn op de reeds verkrijgbare woonproducten. Met onze mooie collecties en presentatie verwachten wij dat veel consumenten geïnspireerd raken door onze houten vloeren.” aldus de Product Group Manager van Solidfloor.

Meer informatie is te vinden op: www.solidfloor.com.

Meer vloeren