dinsdag 31 mei 2011

Sportief loungen (op Panama)

GELFORT – Nieuw in de collectie van de Nederlandse tuinmeubelfabrikant Gelfort is de sportieve loungecollectie Panama. Golfclub The Dutch in Lingewaal had de primeur en nam de meubelen bij hun opening op 14 mei jl. in gebruik. Gelfort bij The Dutch: een logische combinatie, omdat beide bedrijven staan voor exclusiviteit, kwaliteit en service.

Panama is een complete serie loungemeubelen, óók geschikt voor buiten. De banken zijn namelijk gestoffeerd met Sunbrella stoffen: kleurvast én weerbestendig, want behandeld met een waterafstotende en vlekwerende coating die UV-bestendig is, rot- en schimmelvrij én wasbaar. De gestoffeerde kussens ogen uitnodigend en bieden een ongekend hoog zitcomfort. Precies de kwaliteit die The Dutch zocht; een 18 holes Golf Course op internationaal niveau die ernaar streeft om een van de meest toonaangevende golfbanen van Europa te worden. Met Gelfort zit dat in elk geval wel goed!

gelfort

Mooie mix
De Gelfort Lounge Collection wordt gekenmerkt door een mooie mix van materialen: glanzend roestvrijstaal, FSC-gecertificeerd hout en eigentijdse stoffen. Ontwerper Wim Brouwers combineerde deze materialen voor Panama tot een harmonieuze eenheid. Het warme hout en het coole RVS versterken elkaar; óók qua vormgeving, omdat bewust gekozen is voor een strak lijnenspel waardoor Panama stoer en robuust oogt.

De Panama serie bestaat uit diverse (hoek)banken die naar eigen idee gecombineerd kunnen worden. Bijpassend biedt Gelfort diverse salon- en eettafels alsook accessoires. Ook hier intrigeert de strakke vormgeving en mooie mix van materialen. Zoals alle gestoffeerde loungemeubelen van Gelfort, wordt ook Panama geleverd met een buiten-afdekhoes.

Nederlands vakmanschap
Gelfort is één van Nederlands grootste producenten van hardhouten tuin- en parkmeubilair. Jarenlange ervaring en traditioneel Nederlands vakmanschap staan aan de basis van een uitgebreide collectie ergonomisch vormgegeven meubelen met een voelbaar goed zitcomfort. Gelfort maakt gebruik van bijzonder duurzame hardhoutsoorten, onder andere afkomstig uit verantwoord beheerde bossen in Zuid-Amerika. Een groot deel van de houten tuinmeubelen van Gelfort zijn dan ook FSC-gecertificeerd.

Maatwerk
Gelfort biedt ook maatwerk. Indien gewenst vertaalt de eigen designafdeling individuele wensen en eisen van opdrachtgevers in op maat gemaakte oplossingen. Hierbij stelt Gelfort zich op als flexibele, oplossingsgerichte partner die streeft naar topkwaliteit en een hoog afwerkingsniveau. Solide én stijlvol, degelijk en duurzaam zijn de tuinmeubelen van Gelfort gemaakt om een tuinleven lang mee te gaan.

Meer tuinmeubelen