maandag 6 juni 2011

Dockpit iSofa

De Dockpit iSofa is een uniek meubel concept waarin techniek hand in hand samen gaan met het interieur. Het is een sofa voorzien van twee iPad docking stations en een geintegreerde computer. Het geheel is een modulair concept, waarin de Dockpit iSofa de basis vormt en deze kan worden uitgebreid naar gelang de wensen van de klant.

ibg1 
Elk lampje, motor of welk elektrisch apparaat ook kan worden voorzien van een adres in een netwerk waardoor deze centraal te bedienen zijn middels een smartphone of tablet.  Hiermee kunt u totale controle uitoefenen over uw woon- of werkomgeving door de integratie van licht, beeld, geluid, klimaat, beveiliging en comfort. Hierdoor zet u snel en eenvoudig een ruimte naar uw hand. Voor o.a. showrooms kan met de Dockpit een perfecte presentatie- en gespreksplek met de klant worden gemaakt waarin de klant of verkoper informatie kan bekijken en bedienen.

ibg2 
Met RGB LED-verlichting kan er een breed palet aan kleuren worden gemaakt waardoor er op subtiele wijze een andere sfeer en gevoel aan een ruimte of object wordt gegeven. De kleurensturing verloopt via de Dockpit en is daarmee te bedienen via een smartphone of tablet.

Meer informatie

nix