dinsdag 14 juni 2011

Duurzame kinderlampen van eigen bodem

14 juni 2011 opent webwinkel www.kinderkamerlicht.nl haar virtuele deuren.

Kinderkamerlicht.nl ontwikkelt wandlampen voor de allerkleinsten. De belevingswereld van het kind staat centraal in ieder ontwerp en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen.

De beleving van het kind
Kinderen richten zich de eerste acht jaar van hun leven sterk op de directe leefomgeving. Ze willen zich er veilig en vertrouwd voelen en vorm, materiaal, kleur en licht spelen daarbij een grote rol: niet alleen overdag, maar juist ook als ze midden in de nacht wakker worden. De lampen van Kinderkamerlicht.nl dragen bij aan dat veilige, vertrouwde gevoel.

kinderkamerlicht

Licht, vorm en kleur
Kinderkamerlicht.nl werkt met robuuste vormen. Om rust te creëren, is detaillering achterwege gelaten. Er worden voornamelijk heldere, enkele kleurstellingen gebruikt. Door het hout maar eenmaal te lakken, blijft de houtnerf zichtbaar, wat een bijzonder effect geeft aan de lampen. In de vormgeving is veel aandacht voor een optimale lichtuitval. De transparant gekleurde kunststof stroken aan de binnenkant zijn niet verlijmd en daardoor gemakkelijk te vervangen door een andere kleur.

Duurzaam en veilig
De lampen van Kinderkamerlicht.nl worden gemaakt volgens de geldende CE richtlijnen en vervaardigd van FSC gekeurd Spaans populierenhout (triplex). De productie vindt plaats in Nederland. De gebruikte verf is waterdragend en dus volkomen veilig, ook voor de allerkleinsten. Uiteraard zijn de lampen geschikt gemaakt voor het gebruik van spaarlampen.

Unieke creaties
Iedere wandlamp is handgemaakt; met de grootste zorg en van de hoogste kwaliteit. Kinderen zullen zich hun leven lang herinneren hoe hun kinderkamerlamp hen veilig omarmde. De creaties van Kinderkamerlicht.nl bieden een veelzijdige beleving en zijn daarom niet alleen bijzonder mooi, maar bovenal uniek.

Detailhandel
De kinderlampen worden aangeboden via de website www.kinderkamerlicht.nl, maar ook gespecialiseerde detailhandel kan de lampen na de zomer in het assortiment opnemen.

Meer kinderkamer

nix