dinsdag 14 juni 2011

Heerlijk wegdromen in de zomerzon

De avonden worden langer en zwoeler, de nachten korter. De zomer is duidelijk aangebroken. Met het mooie zomerweer is het leuk om tot een uurtje of 11 ’s avonds te relaxen in de tuin. Maar echt heel makkelijk zitten de tuinmeubelen vaak niet. Toch hoeft jouw tuinmeubilair zeker niet onder te doen voor het comfort van je eigen bankstel.

bankstel

Menton bankstellen
De bankstellen van Menton zijn betaalbaar en zien er mooi uit. Vooral de schommelbank van dit merk ziet er heerlijk comfortabel uit. Genieten van een zonsondergang terwijl je heerlijk ligt te schommelen in deze bank, pure perfectie toch? Voor de romantische zielen onder ons is het ook ideaal om een zwoele zomeravond nog zwoeler te maken!

Verstelbare functies
Deze koffiekleurige schommelbank zal de zomerdagen zeker leuker en relaxter maken. Wil je een kleurtje net zoals dat van je schommelbank? Of wil je toch liever een iets minder bruine huid? Met het verstelbare dak van deze bankstellen kies je zelf hoeveel zon er op je huid valt.

De rugleuning kan men ook platleggen, ideaal dus om even heerlijk weg te dromen bij de zomerzon. Insecten worden dan weer op een veilige afstand gehouden door het insectennet.

Meer tuinmeubelen

nix